VIDEO Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: „N-am văzut schimbări!”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a lansat un atac la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, acuzându-l că după aproape un an de mandat nu a schimbat nimic în București.

„Apropo de alegerile locale, eu am votat și am și participat la emisiunile de televiziune susținând candidatul ales de Partidul Național Liberal pentru a fi primar general, chiar dacă nu era membru al partidului. Și l-am auzit pe distinsul candidat vorbind despre caracatițe, despre pânze de paianjen care nenorocesc administrația publică din București, care nenorocesc bugetul public, despre corupție din fruntea diverselor direcții ale primăriei, despre nenorocirile din Poliția Locală.

Dom`le, ori între timp s-a metamorfozat ceva sau nu prea i-a căutat pentru că nu prea am văzut schimbări. Eu sunt un om care vreau schimbări. Atunci când spui ceva, să se și întâmple. Sigur, sunt convins că la un an de zile Nicușor Dan ne va explica de ce au plecat din primăria generală doar cei trei directori care s-au pensionat, iar ceilalți sunt exact aceeași care au fost pe vremea doamnei Firea”, a declarat Rareș Bogdan, la o întâlnirea pe care a avut-o, aseară, cu membrii filialei PNL Sector 1.

În urmă cu două săptămâni, și Dacian Cioloș, co-președintele USR PLUS, formațiune care l-a susținut pe Nicușor Dan la algerile locale, l-a atacat pe acesta.

„Pentru mine, Nicuşor Dan rămâne în bună măsură o enigmă. O parte din mine îl stimează, o parte nu-l înţelege. Aş vrea să spun câteva cuvinte despre el, pentru că el face parte din istoria noastră, pe care nu e normal să o ignorăm, indiferent de situaţia în care ne găsim.

La fel ca majoritatea dintre noi, eu cred că a jucat un rol important în istoria partidului şi cred că acţiunile sale la momentul potrivit în istoria României au oferit speranţă şi încredere în viitor multora dintre români. Este un fapt remarcabil pe care nu îl putem uita sau ignora.

Dincolo de acest fapt, îmi e greu să îi înţeleg multe dintre deciziile sale politice. Avem un partid cu potenţial, dar care s-a obişnuit să fie împărţit în tabere.

Cred că, dacă Nicuşor Dan ar fi ales să rămână, nu am fi avut astăzi „nicuşorişti”, „barnişti” sau „cioloşişti” şi el ar fi putut fi acum primarul Capitalei cu un mandat mult mai clar şi mai puternic susţinut.

E o lecţie din care trebuie să rămânem cu ce e bun şi din care să învăţăm că negocierea politică este vitală, în timp ce construirea de cazemate nu duce decât la război”, scrie el.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here