PSD se consideră o victimă pentru că a vrut să facă bine României

idei halucinante și comuniste PSD se consideră o victimă Barometru politic național 2018 (2) Barometrul Național Politic 2018: Ce cred românii despre Majorarea salariul minim de la 1 noiembrie penali gafa monumentală

PSD se consideră o victimă pentru că a vrut să facă bine României, dar, de acum, le va răspunde pe măsură tuturor partidelor politice aflate în Opoziţie şi care au devenit extrem de violente şi nu doar verbal, a declarat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

„Am vrut să transmit un mesaj mai amplu către toate formaţiunile politice din Opoziţie, că, până acum, am vrut să ne vedem de treabă, însă mizeriile, nivelul de violenţă şi nu numai verbală la care s-a ajuns şi pe care îl practică în permanenţă, nivelul de hăituială pe care îl practică toţi, pentru că toţi au în spate aceleaşi butoane, ne-au făcut să le răspundem pe măsură. PSD este un partid mare, care are forţă politică, pe care o utilizează pentru a face bine şi pe care o va utiliza şi pentru a răspunde şi o vom face cu vârf şi îndesat, nu neapărat folosind aceleaşi metode”, a declarat Dragnea la Reșița.

Potrivit lui, cei care moşesc aceste mişcări politice vor fi scoşi la iveală, pentru că românii au dreptul să ştie adevărul. Mai mult, acesta spune că PSD nu a răspuns atacurilor Opoziţiei pentru că s-a dorit o schimbare a României în bine, iar acest lucru s-a şi întâmplat.

„Purtăm, în continuare, discuţii directe cu oamenii, pentru dezvoltarea comunităţilor locale, rezolvarea problemelor, mari sau mici. Dacă un singur om are de suferit, îl ajutăm, pentru că una din devizele noastre este să nu lăsăm pe nimeni singur. De asta ne asumăm riscuri în politică şi, din păcate, nu sunt puţine, pentru a schimba România în bine. Programul nostru economic şi social, care a fost criticat în campania electorală că nu este realist, s-a dovedit că se poate scădea taxele, impozitele, se pot mări salariile şi numărul locurilor de muncă. Sunt peste 100.000 de noi locuri de muncă şi o creştere economică ce nu mai poate fi contestată de nimeni”, a mai declarat preşedintele PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here