PSD pe Facebook. Pesediștii, obligați să vâneze zeci de mii de share-uri

PSD pe Facebook
Foto: giurgiu-net.ro

PSD pe Facebook. Conducerea centrală a băgat în boală filialele PSD după ce a impus fiecărei organizații o normă de 50.000 de share-uri. Pesediștii, obligați să vâneze zeci de mii de share-uri.

Creierele campaniei PSD au decis că fiecare filială a partidului trebuie moartă-coptă să adune câte 50.000 de share-uri pentru știrile/articolele tip laudațio publicate pe site-ul partidului, psdonline.

PSD pe Facebook. Liderii social-democrații din teritoriu, terorizați de internet

Concret, filialele trebuie să preia informațiile postate pe site-ul central pe site-urile lor locale (referitoare toate la succesele și reușitele guvernării PSD) și după aceea să adune cum or ști share-uri cu nemiluita în așa fel încât la finalul campaniei fiecare organizație să poată arata conducerii centrale că a adus cel puțin 50.000 de aprecieri de căciulă,liderii locali fiind amenințați cu sancțiuni în caz contrar.

Rezultatul: pesediștii se plâng apropiaților că povestea i-a înnebunit cu totul. Unii și-au luat și câte 20 – 30 de angajați al căror singur job este vânătoarea de share-uri iar alții caută disperați programe menite să aducă artificial cât mai multe share-uri, ca nu cumva să-și pună conducerea centrală în cap la finalul campaniei.

Toată pesedimea a fost ridicată la luptă contra lui Ponta

Nici când reușesc să uite de coșmarul share-urilor liderii PSD locali nu pot să fie liniștiți și asta pentru că au încă o sarcină grea trasată: trebuie să țină Pro România lui Ponta sub 5% în parohiile lor.

Și în această direcție s-a mers mult prea departe: s-a calculat în detaliu câte voturi are ”voie” să obțină Pro România fiecare în localitate, mai ales în județele în care la Ponta au plecat nume sonore în PSD, cum ar fi Dâmbovița lui Țuțuianu și Brăila lui Tudose. Așa s-a ajuns ca într-un sat din Dâmbovița primarul să fie atenționat că partidul lui Ponta poate lua cel mult 63 de voturi, de exemplu.

Chiar dacă îi înnebunește pe pesediștii din toată țara, noua strategie de război dictată de centru este respectată cu sfințenie și asta pentru că niciun lider local nu vrea să fie făcut responsabil pentru ratarea principalului obiectiv: nu cumva PSD-ul să ia fie și cu o sutime mai puțin de 30 de procente.

Obiectiv de-a dreptul penibil dacă este comparat comparat cu trecutele performanțe ale partidului, dar pentru atingerea căruia tremură în 2019 toată pesedimea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ