Protestul România vrea autostrăzi. Firme, primării, sportivi, personalităţi, sindicate întrerup activitatea timp de 15 minute

protestul România vrea autostrăzi

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul România vrea autostrăzi şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00.

Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova, potrivit News.ro.

Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Antreprenori români din Croația se alătură protestului România vrea autostrăzi

Mesaje de susţinere vin din cele mai neaşteptate locuri. O familie de români care trăieşte în Croaţia şi are o afacere acolo a anunţat că va întrerupe activitatea firmei timp de 15 minute, împreună cu angajaţii localnici.

Și mai multe firme din Sibiu, care aparțin unor oameni de afaceri, membri ai PNL și USR, vor întrerupe activitatea. Anunțurile au fost făcute de filiale locale ale celor două partide.

Și comunitatea „Vă Vedem” din Sibiu, care de peste 500 de zile organizează zilnic un protest mut în fața sediului PSD din Sibiu, a anunțat că susține protestul România vrea autostrăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ