Marian Vanghelie la DNA: „Ponta şi Dragnea şi-au bătut joc de diaspora”

Marian Vanghelie

Marian VangheliePrimarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în calitate de martor, în dosarul privind votul din diaspora, de la alegerile prezidenţiale. La ieşirea din sediul DNA, Vanghelie i-a indicat drept responsabili pentru problemele votului din diaspora pe Victor Ponta şi Liviu Dragnea, care, în opinia edilului, „şi-au bătut joc de români”.

Marian Vanghelie a spus, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), că a dat o declaraţie de martor în faţa anchetatorilor, în dosarul privind problemele la votul din diaspora, la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

„Am spus ceea ce cred şi nu m-am delimitat nicio secundă de la ceea ce am spus şi public. Nu am făcut nimic altceva decât să explic declaraţia mea publică, cu argumente bazate pe logică. Nu am hârtii sau alte documente pe care să le aduc procurorilor, pentru că eu nu lucrez în MAE sau la vreo altă instituţie”, a spus Marian Vanghelie.

Întrebat cine crede că este responsabil de problemele de la votul din diaspora, Marian Vanghelie a răspuns: „Cred că sunt împreună Victor Ponta cu Liviu Dragnea”. Întrebat dacă a indicat persoane în timpul audierii de la DNA, Vanghelie a arătat: „Sunt nominalizați ei pur și simplu, că există”.

Primarul Sectorului 5 a adăugat că, în opinia lui, „cei ce au condus campania sunt cei responsabili … Şi-au bătut joc băieţii ăştia, iar justiţia acum trebuie să lămurească cine este responsabil”.

Edilul Sectorului 5 a mai arătat că a participat la foarte multe discuţii la nivelul PSD şi că, în opinia sa, a fost exclus din partid pentru că îl tot alegea lumea. „De aceea nu au pus un director de campanie, pentru că nu găseau aşa ca mine”, a mai spus Vanghelie.

Marian Vanghelie a precizat că, din primăvară, vrea să facă un tur al ţărilor în care se află mulţi români, precum Spania, Italia, Statele Unite, unde să le explice celor interesaţi ce s-a întâmplat în realitate referitor la votul din diaspora.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here