Surse Primarii PSD își fac bagajele? Oamenii lui Negoiță înființează azi un nou partid

Primarii PSD

Primarii PSD își fac bagajele. Surse din cadrul Partidului Social Democrat ne-au dezvăluit că liderii partidului sunt conștienți de faptul că mulți dintre primarii PSD „de succes” vor căuta o pălărie mai bună pentru alegerile locale din 2020.

Dacă unii dintre ei au demarat deja negocieri cu partidele aflate în preajma Puterii sau își înființează, chiar prin interpuși, propriile partide, susțin sursele. Alții însă, printre care și primari din București, se declară hotărâți, cel puțin deocamdată, să candideze sub flamura social-democrată.

Primarii PSD se pregătesc de „alternative” politice

Pe rolul Tribunalului București din 26 noiembrie se află cererea depusă de trei persoane apropiate de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță (PSD), de înființarea a Partidului Alianta Sector 3. Cererea a fost depusa pe 1 noiembrie, iar primul termen de judecata a fost stabilit pentru 26 noiembrie, potrivit portalului Tribunalului Bucuresti.

primarii PSD

Cei trei membri fondatori ai acestui partid sunt: Bogdan Costantin Cotigă, Ioan Iulian Ciolac si Marius Daniel Ciobîcă.

primarii PSD
Bogdn Cotigă lansează un zmeu în politică! Sursa foto: Facebook
Poza a fost prelucrată

Până în 2015, Bogdan Costantin Cotigă a fost angajatul lui Robert Negoiță la Ring Media Grup SRL.

De atunci, el a ocupat in mai multe funcții în cadrul Primăriei Sectorului 3. O perioadă a fost chiar director executiv la Directia Administrarea Domeniului Public. În această calitate el a fost judecat în comisia de disciplină pentru nereguli descoperite de Curtea de Conturi. În prezent acesta este sef serviciu în Primărie.

La rândul lor, Marius Daniel Ciobîcă a fost consilier la biroul lui Robert Negoiță in perioada 2006-2017, în prezent fiind președintele consiliului de administrație la SC Direcția Administrarea Domeniului Public SA, societate controlată de Consilul Local Sector 3. El mai este și director general al companiei Salubritate și Deszăpezire S3, aflată în subordinea Consiliului Local al Sectorului 3, potrivit Ziare.com

 

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Nenorocitii alearga dupa o halca zdravana din banii celor care muncesc in tara asta!
    Bugetivori nenorociti!
    Astia mor de foame daca se opresc din furat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.