VIDEO Primăria Sectorului 1 a învins Armata! Academia Rapid – CSA Steaua, 3-1 pe Arena Națională

Academia Rapid, formație susținută de Primăria Sectorului 1, a învins sâmbătă seara, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, CSA Steaua, echipa Armatei, într-un meci din Liga a IV-a la care au asistat 36.276 de spectatori.

După al treilea gol al rapidiştilor, un suporter al „vişiniilor” a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut gesturi obscene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, reţinând mai mulţi suporteri stelişti, dar şi pe fanul rapidist. Deoarece fanii stelişti din peluză au continuat să-i sfideze pe jandarmi, aceştia din urmă au intervenit cu gaze lacrimogene. Arbitrul Marcel Bîrsan i-a cerut antrenorului stelist Marius Lăcătuş să facă discute cu galeria, iar meciul întrerupt în minutul 25 s-a reluat în minutul 29.

„Primăria Capitalei vă roagă să nu mai folosiţi obiecte pirotehnice”, a fost mesajul de la staţia de amplificare a Arenei Naţionale, însă în minutul 3 meciul a fost din nou întrerupt pentru scurt timp din cauza fumigenelor şi a petardelor.

12.000 de fani prezenţi în galeria Rapidului au afişat un banner cu jucătorii emblematici ai Rapdiului, dar şi alte două pe care scria: „A noastră nebunie vişinie, cea mai frumoasă din întreaga Românie” şi „Rapid Bucureşti suntem noi”.

Din galeria Stelei au făcut parte aproximativ 7.000 de persoane şi au prezentat o coregrafie cu plăcuţe argintii şi un banner pe care scria „Voinescu, istorie, blazon, magie şi furtună pe gazon”. La tribuna 2 fanii stelişti au pus un banner pe care scria: „UEFA – This is Steaua Bucureşti”.

Lovitura de începere a fost dată de Ştefan Iovan, iar în tribună au fost aruncate mingi de către jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986. Imagini de la finala din 1986 au fost proiectate pe ecranele arenei la începutul partidei, iar toţi fanii rapidişti au fluierat.

Partida CSA Steaua – Academia Rapid contează pentru etapa a XXIII-a a Ligii a IV-a.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here