Ponta: „Eu cred că Tudose va prelua conducerea PSD”. Dragnea, un catastrofal număr unu

Rareș bogdan
„Victor Ponta mai are de dat răspunsuri și să demonstreze că s-a schimbat”

Victor Ponta, fost premier, dar și fost președinte al PSD, a declarat, duminică seară, că el crede că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD.

El a mai susținut că Mihai Tudose are o experiență parlamentară mare și, spre deosebire de Sorin Grindeanu, nu va mai putea fi schimbat din funcția de premier de Liviu Dragnea.

„Dragnea e o mare slăbiciune pentru PSD”, spune Ponta

Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a declarat fostul premier la postul Antena 3.

Ponta a mai spus că Mihai Tudose a făcut deja câteva lucruri bune, precum faptul că l-a schimbat pe șeful ANAF. „PSD trebuia să se schimbe. Parcă suntem toți Consiliul Județean Teleorman„, a opinat fostul președinte al PSD.

Pe de altă parte, Victor Ponta a spus că el nu are un „război personal” cu Liviu Dragnea. Ponta a susținut că Liviu Dragnea era „un foarte bun număr doi” în PSD, însă acum este „un catastrofal număr unu”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here