Ponta: „Eu cred că Tudose va prelua conducerea PSD”. Dragnea, un catastrofal număr unu

Rareș bogdan
„Victor Ponta mai are de dat răspunsuri și să demonstreze că s-a schimbat”

Victor Ponta, fost premier, dar și fost președinte al PSD, a declarat, duminică seară, că el crede că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD.

El a mai susținut că Mihai Tudose are o experiență parlamentară mare și, spre deosebire de Sorin Grindeanu, nu va mai putea fi schimbat din funcția de premier de Liviu Dragnea.

„Dragnea e o mare slăbiciune pentru PSD”, spune Ponta

Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a declarat fostul premier la postul Antena 3.

Ponta a mai spus că Mihai Tudose a făcut deja câteva lucruri bune, precum faptul că l-a schimbat pe șeful ANAF. “PSD trebuia să se schimbe. Parcă suntem toți Consiliul Județean Teleorman“, a opinat fostul președinte al PSD.

Pe de altă parte, Victor Ponta a spus că el nu are un „război personal” cu Liviu Dragnea. Ponta a susținut că Liviu Dragnea era „un foarte bun număr doi” în PSD, însă acum este „un catastrofal număr unu”.

LĂSAȚI UN MESAJ