PNL Sector 4, penetrat de Clanul Duduianu. Candidata Simona Spătaru, frăție cu interlopii

Duduianu

Avocata Simona Spătaru, candidata susținută de USR-PLUS și PNL la Primăria sectorului 4, și-a asigurat sprijinul interlopilor din Clanul Duduianu.

Lupta USR și PNL pentru fotoliile de primari a trecut la „next level”. Presa a relatat că Simona Spătaru, care vânează postul de primar al Sectorului 4, și-a atras un aliat dubios: Silviu Mototolea, recunoscut drept unul dintre membrii clanului Duduianu.

Pentru „eforturile” sale, Mototolea a fost recompensat cu un loc în Consiliul de Administrație al Romfilatelia SA, filială a Companiei Naționale Poșta Română.  El este vărul văduvei lui Emi Pian, liderul interlop asasinat de curând.

Ce-i drept, „liberalul” Mototolea mai are în familie politicieni. Unchiul său, Marin Mototolea, este primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului din partea PSD. Însă acesta nu face cinste Clanului Duduianu. Marin Mototolea a fost reținut de procurorii DNA, la sfârșitul anului trecut, în dosarul „Mită la Serviciul Permise Giurgiu”, alături de șeful instituției, comisarul Dumitru Văduva.

CITEȘTE ȘI Manevre la Judecătoria Buftea. Candidat la Primăria Otopeni, tras la mantinelă de judecători

PNL Sector 4 l-a scos pe Duduianu de la Romfilatelia

Duduianu
Silviu Mototolea cică a demisionat de la Romfilatelia

Presa a dezvăluit că, numirea lui Silviu Mototolea în Consiliul de Administrație al Romfilatelia s-a făcut la presiunile puternice ale partenerilor USR-iști, ca recompensă a susținerii Simonei Spătaru în campania electorală. După ce au realizat gafa făcută, mahării PNL l-au scos pe Mototolea din compania de stat.

Romfilatelia pretinde că numirea s-ar fi făcut legal, iar Silviu Motololea ar fi demisionat singur. O fi fost o „demisie de onoare”?

„În urma informațiilor apărute în mass media, cu privire la numirea lui Silviu Mototolea în cadrul Consiliului de Administraţie al Romfilatelia, menţionăm că acesta nu mai face parte din această structură. Silviu Mototolea a fost numit în cadrul Consiliului de Administraţie, la 27 ianuarie 2020, pe o perioadă determinată de 4 luni, însă mandatul acestuia s-a încheiat prin demisie, la data de 14 mai 2020. Precizăm că numirea acestuia s-a efectuat cu îndeplinirea condiţiilor legale, precizează instituția de stat.

CITEȘTE ȘI PNL Ilfov a tocmit armata lui Dragnea de la Pantelimon

Șefa PNL București Violeta Alexandru sau… „Cine zice, ăla e”?

Duduianu
Șefa PNL București Violeta Alexandru, în jocul „Cine zice ăla este”

Rămâne de văzut dacă numele „Duduianu” va aduna voturi pentru Simona Spătaru.

Culmea ironiei este că, în 10 august 2020, la lansarea candidaturii Simonei Spătaru, la care a participat și Nicușor Dan, preşedintele PNL Bucureşti Violeta Alexandru l-a atacat dur pe primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, insinuând că acesta ar avea prietenii cu interlopii.

Ea a trasmis că „grupările interlope conectate la (primarul) Băluţă au de ce să se teamă de venirea Simonei Spătaru în Primărie”. „În acest moment cetăţenii Sectorului 4 au de ce să fie îngrijoraţi, cei care iau decizii sunt cei care îi dictează lui Băluţă”, jubila în fața presei șefa PNL București. Gurile rele spun că asta se numește „Karma”…

CITEȘTE ȘI Tun imobiliar la Pantelimon. Cum a cumpărat Primăria o groapă de gunoi la preț de Dorobanți

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

  1. La ea la Suceava, de unde vine, nj e Politie Locala?? Aaa, am uitat, PLUS-ul vrea sa umble nestingheriti noaptea pe strazi interlopii si LGBT-istii, aia pe care ii sustin ei… o sa o voteze lulea la primarie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here