PNL Ilfov a tocmit armata lui Dragnea de la Pantelimon

PNJL Ilfov, Pantelimon

Nucleul dur al PSD Ilfov a fost înrolat în „armata” PNL Pantelimon și va strânge voturi pentru liberali. Sunt aceeași indivizi care l-au apărat pe Liviu Dragnea la Înalta Curte și au agresat ziariști.

Surse din Primăria Pantelimon ne-au spus că acțiunea a fost organizată, la nivel de detaliu, de oamenii primarului Marian Ivan, acum candidat PNL la Pantelimon. Ivan a fost la Pantelimon consilier local PSD, primar PDL, primar PNL, iar ultima dată primar PSD. Acum vrea să fie tot primar, dar PNL. Mai ceva ca Lukașenko!

Investigație realizată de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

În mai 2019, indivizii dubioși făceau zid în jurul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă, unde liderul PSD era judecat în dosarul angajărilor fictive, cunoscut și ca dosarul Bombonica.

Ziarul Cetățeanul a identificat în rândul „cefelor late” venite să-l susțină pe șeful PSD mai mulți funcționari din Primăria Pantelimon, care ar fi trebuit să fie la serviciu în acele zile.

Pentru devotamentul lor, unii dintre ei au fost răsplătiți de primarul traseist Marian Ivan. I-a luat cu el la PNL, atunci când a trădat PSD. Prezentăm dovada.

CITEȘTE ȘI: PNL Ilfov, penetrat de ultrașii PSD care îl apărau pe Dragnea la Înalta Curte

Directorul firmei Primăriei Pantelimon, în ajutorul lui Dragnea. Acum, a trecut la liberali

Eduard Cristian Achim (28 de ani) poate fi văzut pe filmările realizate de Epoch Times în mijlocul ultrașilor extrem de vocali și agresivi veniți la Curtea Supremă să-l susțină pe liderul PSD Liviu Dragnea.

Marian Ivan
Eduard Cristian Achim l-a urmat la PNL pe primarul Marian Ivan

Achim nu este un simplu cetățean venit din proprie inițiativă la protest, ne-au dezvăluit sursele noastre. El este unul dintre oamenii de încredere ai primarului Marian Ivan, cel care ar fi organizat acțiunile de la Înalta Curte, potrivit acelorași surse. Achim este administratorul firmei Primăriei Pantelimon, SC Parcuri, Servicii & Prod Pantelimon SRL, care, după cum îi spune și numele, se ocupă de întreținerea spațiilor verzi și salubritate.

El a fost promovat în această funcție (unii spun că e doar o sinecură politică) în februarie 2019, la propunerea primarului Marian Ivan.

Cu această ocazie, semnalăm diletantismul funcționarilor Primăriei Pantelimon, care au încălcat grav Legea datelor cu caracter personal. În Hotărârea Consiliului Local Pantelimon nr. 17, angajații primăriei au anonimizat semnăturile președintelui de ședință și ale secretarului, dar au uitat să blureze tocmai codul numeric personal și seria cărții de identitate ale lui Achim (noi le-am anonimizat cu roșu, dar pe site-ul Primăriei sunt la vedere).

Marian Ivan

Eduard Cristian Achim nu este oricine în Pantelimon. Tânărul candidat PNL este fiul consilierului județean PSD Ilfov Teodor Achim, vicepreședinte PSD Ilfov și președinte interimar al organizației PSD Pantelimon. Adică, mâna dreaptă a primarului Marian Ivan, până ce acesta să dezerteze la liberali.

CITEȘTE ȘI: Tun imobiliar la Pantelimon. Cum a cumpărat Primăria o groapă de gunoi la preț de Dorobanți

Achim tatăl și fiul, oamenii de încredere ai primarului Marian Ivan

Personaj extrem de controversat, Teodor Achim nu este străin de lumea interlopă.

În 2008, pe când era consilier local la Pantelimon, din partea PNG, el a fost arestat într-unul dintre dosarele celebrului interlop Vasile Fierbîntu, zis Sile Pietroi.

Acum, fiul său are tot viitorul în față. Atunci când a fugit la PNL, primarul traseist Marian Ivan l-a luat cu el și pe Eduard Cristian Achim.

În 2016, Rotaru, Bidirel și Achim erau consilieri locali PNL la Pantelimon. Au dezertat la PSD odată cu primarul Marian Ivan

De altfel, și tatăl său l-a urmat pe Marian Ivan. În 2016, Achim senior era consilier local PNL, dar a trecut la PSD atunci când Ivan a schimbat iar barca, alegându-I pe social-democrați.

Achim junior a făcut aceeași mișcare, iar acum este pe lista de consilieri pentru Consiliul Județean a liberalului Hubert Thuma, la poziția 18, care are mari șanse să devină șeful județului Ilfov la alegerile de luna viitoare.

„Asistență socială” pentru Liviu Dragnea

Bogdan Năstase Rotaru, inspector în cadrul Direcției de Asistență Socială Pantelimon, a fost surprins și el în imaginile de la protestele organizate la Înalta Curte. El a purtat ochelari de soare pentru a nu fi recunoscut.

Marian Ivan
Bogdan Rotaru, un asistent social care i-a arătat compasiune lui Liviu Dragnea

Extrem de vocal, Rotaru a stat tot timpul protestelor în grupul ultrașilor PSD. Întrebat de jurnalistul Mălin Bot ce caută acolo, Bogdan Rotaru i-a răspuns în zeflemea: „Termină mai întâi de mâncat, apoi să vorbești cu noi!”. Ba mai mult, cân ziaristul a insistat, cei din grupul lui Rotaru l-au avertizat că îi vor lua camera cu care filmează.  

Bogdan Năstase Rotaru este și el un „soldat” al primarului Marian Ivan, care îl urmează pe edil peste tot. Rotaru „a reușit” să promoveze concursul pentru postul de inspector DAS Pantelimon chiar înainte să fie trimis la protestele de la Înalta Curte.

Asemenea lui Teodor Achim, în 2016 Bogdan Năstase Rotaru era consilier local Pantelimon din partea PNL, dar a dezertat la PSD odată cu primarul Marian Ivan.

Bidirel, responsabil cu mobilizarea pensionarilor de la PSD Pantelimon

Un alt om de încredere al primarului Ivan, present la toate protestele de la Curtea Supremă, este Gheorghe Bidirel, șeful organizației de pensionari a PSD Pantelimon. El i-a organizat pe pensionarii din Pantelimon la mitingurile de sprijinire a lui Liviu Dragnea.

Marian Ivan
„Nea Gigi” Bidirel, cum îi spunea lumea în Pantelimon, s-a ocupat de mobilizarea pensionarilor la proteste

Fiul său, George Bidirel, este consilier local PSD Pantelimon. Și Bidirel junior s-a aflat în grupul consilierilor locali PNL care au dezertat odată cu Marian Ivan.

Marian Ivan – Lukașenko de Pantelimon

Un veritabil cameleon politic, primarul Marian Ivan s-a plimbat de la un partid la altul, după cum i-au dictat interesele. Orice numai să conducă Pantelimonul cât va conduce Lukașenko Belarus.

PNL Ilfov
Primarul din Pantelimon Marian Ivan a dezertat din PSD

Altfel, Marian Ivan are trădarea în sânge: consilier local PSD între 2004 și 2008, a ajuns primar PDL în 2008. În 2012 a fost reales primar, dar de la PNL, pe care l-a trădat în 2014, când a trecut la PSD, partid cu care a câștigat și mandatul din 2016. „Nu sunt trădător, de fapt m-am întors acasă”, a spus atunci despre PSD Marian Ivan.

Acum „acasă” e la loc la PNL! În definitiv, o vorbă veche spune „Unde e bine, acolo e patria” (UBI BENE, IBI PATRIA). Primarul Ivan a inventat și el o vorbă de duh: „Partidul meu sunt oamenii”. Probabil, oamenii din PSD pe care i-a adus cu el la PNL.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Mă bucur, că nenorociții, mincinoșii, aroganții și ticăloșii de PSD-IȘTI, cu toate, că au câștigat alegerile, nu pot ajunge la guvernare, toate formațiunile politice fug de ei, ca dracul de tămâie pt. că s-au convins cine sunt și ce merită, adică lăsați deoparte si dacă se poate să dispară de tot. Nu-mi dau seama, cum românii sunt așa uituci și ce-i mai rău proști grămadă, uitând, că în 2017-2019 făceau manifestații împotriva lor, de 10 august, când au fost,, SCUTURAȚI”DE FORȚELE DE ORDINE, cum nu și-au îndeplinit promisiunile, cum ne-au mințit pe noi CFR-IȘTI și poate și pe alții, cum n-au vrut să stea de vorbă,, CU NOI MURITORII DE RÂND” și alte nesimțiri, dar DUMNEZEU NU BATE CU BÂTA, așa, că sper și chiar cred, că și ei pe rând vor primi,, BUCURIILE” pe care ni le-au făcut și ei nouă, că nici acum nu răspund la întrebări,, DE BUNI CE SUNT” DUMNEZEU SĂ DEA RĂSPLATA FIECĂRUIA DUPĂ MERIT. CU EI VĂD, CĂ A ÎNCEPUT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here