Piedone, omul lui Voiculescu, exclus din campania prezidențială a Ramonei Bruynseels

Piedone

Cristian Popescu Piedone a fost exclus „cu scandal” din echipa de campanie a Ramonei Bruynseels, candidatul la alegerile prezidențiale susținut de partidul controlat de omul de afaceri Dan Voiculescu (PPU). Surse confidențiale susțin că ar fi fost vorba de „nereguli financiare”!

În replică, Cristian Popescu Piedone spune că nu a făcut parte din echipa de campanie.

Citește și INTERVIU „Securistul lui Băsescu”, dezvăluiri în scandalul Voiculescu – Ramona Bruynseels

Găuri în bugetul de campanie

Fostul primar Cristian Popescu Piedone este parte din conducerea colectivă a Partidului Puterii Umaniste, și s-a implicat în campanie pentru mobilizarea oamenilor din teritoriu și în strângerea de semnături pentru candidatura Ramonei Bruynseels.

În urmă cu două săptămâni el a fost exclus însă din echipa de campanie, ne-au spus surse confidențiale. Principala cauză ar fi fost „niște găuri pe ici, pe colo” apărute în bugetul de campanie, susțin sursele noastre.

Contactată de Cetățeanul, Ramona Bruynseels a refuzat să comenteze informația.

Piedone: „M-au confundat.Eu m-am ocupat doar de logistică!”

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone neagă informația!

E o glumă bună. Eu sunt președintele Consiliului Național al Partidului Puterii Umaniste, ea are staff-ul ei de campanie, este adevărat, a exclus vreo doi colaboratori de-ai ei. Pe de altă parte eu nu mă mai implic în aspectele financiare. Ca un spirit de glumă m-o fi confundat cu Eduard Dumitrașcu, fost la OTV-ul lui Dan Diaconescu, el are kilogramele (n.r. greutatea) pe care le aveam eu acum doi-trei ani. Repet, eu m-am ocupat doar de logistică, nu am avut nicio treabă cu aspectele financiare”, ne-a declarat Piedone.

Citește și INTERVIU Ramona Bruynseels: „Pot reprezenta interesele electoratului PSD mai bine decât Viorica Dăncilă”

LĂSAȚI UN MESAJ