Piedone despre Tăriceanu: „Un ipocrit cu multe fețe, care conduce un partid inexistent”

piedone
„Îl anunț că în clipa în care nu va mai fi președintele Senatului României nici gâsca mea de la țară de la mamaie nu îl va mai recunoaște”

Cristian Popescu Piedone a reacționat dur la atacul lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a declarat că partidul pe care îl conduce nu va susține oamenni cu probleme penale, precum Andrei Chiliman, Marian Vanghelie sau fostul primar al sectorului 4, în cadrul negocierilor pentru Capitală cu partenerii de la PSD.

piedone
Piedone: „Îl anunț că în clipa în care nu va mai fi președintele Senatului României nici gâsca mea de la țară de la mamaie nu îl va mai recunoaște”

Piedone vorbește despre șeful Senatului ca despre un „ipocrit cu multe fețe” care conduce „un partid inexistent”.

În acest moment, cercetările sociologice îl plasează pe Cristian Popescu Piedone pe primul loc în intenția de vot în Sectorul 4, cu peste 70%.

„Eu am încrederea oamenilor simpli, el are fețe câte neveste a avut”

Tăriceanu este un ipocrit, este replica tăioasă a lui Piedone: „Când vrea să facă pe apărătorul nevinovaților, susține că DNA-ul dă dovadă de abuzuri, dar când vrea să își atace oponenții politici îi cataloghează imediat ca fiind penali, deși în cazul unora dintre ei nu există nici măcar o măsură asiguratorie instituită de instanță.”

Piedone susține că, până în prezent, nu și-a arătat nici intenția de a candida și nici măcar aceea de a fi susținut de un partid, „cu atât mai puțin de un partid inexistent ca ALDE condus de un om cu tot atâtea fețe câte neveste a avut”, potrivit stiripesurse.ro. Cât despre o eventuală candidatură și un eventual sprijin politic pentru acest lucru, Piedone îi transmite lui Tăriceanu că o asemenea decizie o va lua singur și nu îi va cere voie: „Eu am ceea ce el și alții ca el nu au – încrederea oamenilor simpli. Așa că l-aș ruga ca de acum încolo să vorbească în nume propriu pentru că atunci când spui Sectorul 4 spui Piedone și dacă eu vrea să transmit sau să spun ceva o voi spune fără să am nevoie de trompete”.

PSD are „trompete trădătoare”

Piedone și-a exprimat regretul, pentru știripesurse.ro, că în partidul condus de Tăriceanu se află și un vechi camarad, Daniel Constantin, pe care spune că îl respectă pentru că este un om de calitate. Pe de altă parte, fostul primar se miră că PSD continuă să colaboreze cu fostul premier liberal: „Atât de jos a ajuns PSD-ul încât să aibă ca purtător de cuvânt un liberal trădător? Rog PSD-ul ca dacă are ceva de comunicat să o facă printr-un comunicator oficial și nu prin trompeta Tăriceanu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ