Revelion ”Club A”, fără autorizații de funcționare și ISU, într-un imobil cu bulină roșie! Colectiv 2

Colectiv
Colectiv
Până unde pot merge tupeul proprietarilor si inconștiența autorităților?

Este chiar incredibil, în „Club A”, locație fără autorizație de protecție la incendiu, dar și fără autorizație de funcționare, se organizează petrecere în noaptea de Revelion!?! Să ne păzească Dumnezeu de un al doilea caz „Colectiv”! Cât de inconștiente sau de corupte pot fi autoritățile?

Colectiv
Potrivit documentului de mai sus, Club A nu mai are autorizație de funcționare

Marea „curățenie” care s-a făcut între cluburile care funcționau fără respectarea prevederilor legale, nu a „atins” și „club A”. Niciunul dintre reprezentanții autorităților care au „vizitat” clubul, nici măcar după dezastrul de la clubul „Colectiv” (ISU a „venit” pe 11 noiembrie), nu au constatat problemele legale  grave  pe care  le are clubul. Ce au de spus Robert Negoiță (primarul Sectorului 3), ISU și Poliția Locală?

Trei motive pentru care „club A” rămâne deschis ilegal

Potrivit documentelor aflate în posesia noastră, „club A” nu are nici autorizație de funcționare, nici autorizație de protecție la incendiu ba, mai mult, se află într-un imobil (Blănari 14) care se află pe lista imobilelor încadrate în clasa I de risc seismic și care prezintă pericol public!

Dacă despre faptul că nu are autorizație de funcționare și că se află într-un imobil pericol public nu prea mai este nimic de mcomentat, să menționăm, pentru cei care nu au fost vreodată în incinta „club A”, să spunem că acesta se află la subsolul imobilului din strada Blănari 14 (Centrul istoric), în care se coboară pe o scară întortocheată, pe care încap cel mult două persoane!Clubul este la fel de mare pe cât era „Colectiv”, are 340 de metri pătrați, situație în care legea prevede că autorizația ISU este obligatorie!

Colectiv
„Club A” se află într-un imobil care se poate prăbuși la orice cutremur

Dacă pentru petrecerea de Revelion rămâne doar să se roage să nu se întâmple vreo catastrofă, poate că de anul viitor îi vor ruga și procurorii pe reprezentanții autorităților și ai Poliției locale, dar și pe cei de la ISU, să facă o vizită la Parchet să explice de ce (sau pentru cât) se puneâ în pericol viețile cetățenilor care trec pragul clubului!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here