Breaking News! Percheziție la cel mai mare latifundar din Delta Dunării

percheziție
Percheziție la cel mai mare latifundiar din Delta Dunării. Foto - arhivă

Ofițeri ai brigăzii de criminalitate economică financiară au descins, în dimineața zile de 18 octombrie, la sediul Agrodelta Sireasa, cel mai mare producător agricol autohton din Delta Dunării.

Mandatul de percheziție a fost semnat, încă din data de 15 octombrie, de un judecător de la Secția penală a Tribunalului Tulcea. La ora 11, percheziția era încă în curs de desfășurare la sediul din Pipera al firmei. Ofițerul care coordonează operațiunea a refuzat să ne ofere orice detalii despre motivul percheziției sau despre posibilele infracțiuni care ar fi verificate de către anchetatori. “Nu este nimic de interes aici. Vă rog să părăsiți incinta!”, ne-a solicitat ofițerul coordonator.

La percheziție se verifică posibile operațiuni de spălare de bani

Surse neoficiale afirmă că motivul descinderii ar fi verificarea unor suspiciuni privind infracțiuni de spălare a banilor, care ar fi fost comise de Agrodelta Sireasa și de Traian Rece, administratorul societății.

Reamintim că Agrodelta Sireasa a reclamat, în repetate rânduri, abuzuri care ar fi fost comise de către baronii PSD din Tulcea, abuzuri care vizează, potrivit sesizărilor, inclusiv dreptul de proprietate al Agrodelta asupra terenurilor pe care le lucrează în Delta Dunării.

Agrodelta Sireasa, condusă de fostul senator Traian Rece, este una dintre cele mai mari exploatații agricole din Delta Dunării. Vom reveni.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ