Pentru cine se fac legile, Mitică?

Mitică sunt eu, ești tu, e el, e ea, indiferent că stăm în București, la Carei, Caracal sau Dorohoi. Mitică este cetățeanul român, luat de prostul satului de toți neisprăviții pe care neatenția lui i-a dus în capul treburilor țării și continentului.

Mitică este prostul proștilor Uniunii Europene, bun să-i culeagă sparanghelul, să-i cumpere toate mizeriile și să-i facă, prin reprezentanți, toate poftele.

La întrebarea din titlu, în locul lui Mitică a răspuns preşedintele său, Klaus Iohannis, care a declarat, marţi, că „reforma legilor justiţiei trebuie să fie finalizată în acord cu recomandările organismelor europene”.

L-a întrebat, înainte, Klaus pe Mitică dacă este de acord? Ei, aș!

Mitică habar n-are ce e bine pentru el, asta o știu șefii lui, comuniști în blană de oaie, de la București și Bruxelles.

L-a întrebat ministrul Câmpeanu de la Educație pe Mitică dacă să se dea BAC-ul și la Istoria Românilor. Ți-ai găsit! Mitică și istoria neamului său… Ha, ha, ha… Nici s-o plagieze nu știe, opincarul! Pe când ministrul Cîmpeanu e expert.

Lui Virgil Popescu i-ar fi crăpat obrazul de rușine în fața stăpânilor de peste mări și țări de l-ar fi băgat în seamă pe Mitică când a vândut Mintia și a scumpit energia.

Premierul Ciucă e sătul până peste cap de miticii din subordine. Mai ales de cei care i-au fost alături în Irak și știu cum a cucerit Nassiryiah-ul.

Dar Mitică mai este și băgat în seamă! Când să-și dea votul. Atunci e atât de valoros încât e premiat chiar și cu o găleată. Dacă lipește afișele cu spor, i se aruncă și un „bravo”.

Bravo, Mitică!

Mitică este așteptat pe 2 octombrie, la ora 14, În Piața Universității din București ca să-și arate recunoștința față de toți cei care știu mai bine decât el ce nevoi și dorințe are.

Hai, Mitică!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here