Orban: Avem cel mai idiot Guvern din istorie

cel mai idiot Guvern

Avem cel mai idiot Guvern din istoria României și asta pentru ca s-a ajuns la distrugerea capacităţii administrative şi a calităţii managementului politic, a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, la Râmnicu Vâlcea.

Potrivit lui, managerii politici pe care îi dă PSD sunt la genunchiul broaştei şi nu înţelege cum membrii PSD acceptă situaţia. Totodată, el a adăugat că în administraţie în ultima perioadă au fost angajaţi “amantele, beizadelele, nepoatele, nepoţii, toate pilele şi lipitorii de afişe ai PSD“.

Liderul PNL a afirmat că ministrul Carmen Dan a absolvit facultatea cu nota 5,50, iar în cazul ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, este o diferenţă de 14 ani între absolvirea liceului şi a facultăţii.

Cel mai idiot Guvern

„Avem mari probleme în România, cărora trebuie să le găsim un răspuns serios. Primul şi cel mai important, vă spun că de aici pleacă toate relele, distrugerea capacităţii administrative şi distrugerea calităţii managementului politic asigurat de partidele politice care a ajun la un vârf, suntem într-un fund pe care nu-l mai putem accepta”, a mai spus Orban.

Acesta este de părere că, orice ţară este condusă de oameni care au în spate experienţă, pregătire, echipe de profesionişti, astăzi, managerii politici publici pe care ni-i dă partidul de guvernământ sunt la genunchiul broaştei.

„Eu, oameni atât de proşti, de nepregătiţi, de inculţi, de incapabili să înţeleagă lucruri elementare, simple, n-am văzut în viaţa mea. Cred că este cel mai idiot guvern din istoria României, cei mai proşti miniştri care au existat vreodată în istoria României. Eu nu pot să înţeleg, cum de chiar şi ăştia din PSD, membri PSD, cum pot să accepte o asemenea situaţie în care de regulă un partid care ajunge la guvernare trebuie să dea ce-i mai bun, PSD a dat cei mai proşti miniştri, cei mai proşti administratori din istoria României”, a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că anul acesta s-au angajat în administraţie 12.000 de persoane.

“A existat o perioadă de plecare din administraţie, acum a început o perioadă de revenire în administraţie. De la începutul anului s-au angajat cred că peste 12.000 de oameni în administraţia centrală. Este tentaţia salariilor. Dar cine vine acuma? Amantele, beizadele, nepoatele, nepoţii, toate pilele şi lipitorii de afişe ai PSD. Dacă te uiţi la CV-ul lor, cum e la Andruşcă, Între absolvirea bacalaureatului, a liceului şi bacalaureatului pe care l-a făcut pe vremea lui Ceauşescu şi absolvirea facultăţii, cred că sunt 14 ani de zile. Iar omul respectiv în tipul ăsta a avut o activitate onorabilă, vindea brifcor, se ocupa de diverse lucruri, a fost în vacanţă, da. Dacă-i cauţi pe ăştia şi te uiţi, Carmen Dan, de exemplu, s-a chinuit, cu mare greutate a terminat la Universitatea Ecologică cu 5,50. Nu şi-a dat licenţa acolo şi a dat-o ghiciţi unde, la Alexandru Ioan Cuza, la Miliţie, la Poliţie, evident în perioada unui ministru PSD”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali să atragă în partid profesionişti, specialişti şi să promoveze oamenii de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ