Opinia publică a învins! Primăria sectorului 3 nu mai construiește o sală multifuncțională în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3Primăria sectorului 3 a decis să sisteze proiectul de construire a unei săli multifuncționale în Parcul Titan. Decizia edililor vine după o serie de proteste și mesaje venite din partea locuitorilor sectorului.

Oamenii au cerut în repetate rânduri ca primăria să analizeze relocarea sălii pe un alt teren din această zonă administrativă. Proiectul a fost aprig susținut de primarul Robert Negoiță, însă presiunea publică l-a făcut să-și schimbe planurile.

Primăria consideră că o sală multifuncțională de spectacole în sectorul 3 este un obiectiv necesar și așteptat de cetățeni, argumentând și cu numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre prioritățile majore ale administrației locale este extinderea spațiului verde.

În luna mai Primăria sectorului 3 a cooptat Guvernul, prin Compania Națională de Investiții, într-un proiect de 47.399.766 de lei care constă în construirea unei săli multifuncționale de spectacole cu 1.200 locuri ce urma să fie construită pe 3.000 de metri pătrați în parcul Titan.

CITEȘTE și RISIPĂ de bani publici! Sala polivalentă din Parcul Titan, o afacere bună pentru procurorii DNA!

Proiectul acestui obiectiv, precum și modul în care el urma să se integreze în parc a fost prezentat public pe site-ul primăriei. Finanțarea urma să fie făcută în proporție de 90% cu fonduri de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții. Primăria urma să pună la dispoziție terenul și 10% din valoarea proiectului.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here