O polițistă scandalizează românii cu o simplă postare

O polițistă scandalizează românii cu o simplă postare

O polițistă scandalizează românii după ce își bate joc de ei, spunând ca sunt inculți pentru că și-au permis să critice Poliția Română după ce un alt polițist (n.r – la fel de deștept ca și ea), purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere le-a spus românilor să nu mai apeleze la poliție când sunt victime ale infracțiunilor, ci să meargă la popi sau prieteni.

Mai jos redăm postarea polițistei care a reușit să facă de rușine Poliția prin atitudinea ei sfidătoare:

“Din tot scandalul ăsta cu Politia Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăștia care fac afirmația că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toți. Să faci afirmația că-mi plătești mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îți arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.
Si dacă tot am în listă pulifrici din ăștia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniștii mele) nu ieșiți voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai și să vă și nominalizez?
Respect!!! #mândrăcăsuntpolițistă” Semnat: Maria Chetran

O polițistă scandalizează românii cu o simplă postare (2)

Cam așa gândește un polițist. Dacă vă întrebați unde este respectul pentru cetățean… și noi ne întrebăm. Doamna sau domnișoara a șters postarea și și-a dezactivat contul.

O polițistă scandalizează românii cu o simplă postare (3)

O să redăm și postarea celui de la Rutieră pentru a vedea ce fel de angajați ai MAI ar trebui să ne apere oe noi și legea:

“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Ovidiu Munteanu, care a acordat 5 stele Poliției Române pe Facebook.

O polițistă scandalizează românii cu o simplă postare (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

*