Ce averi au noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SA. Unii se dau săraci lipiți

noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR

Cetateanul.net vă prezintă ce averi au noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SA, care au fost anunțați marți, fiind numiți provizoriu, pe o perioadă de patru luni.

Laura Gârlă, director Economic în cadrul Ministerului Transporturilor, Costin Mihalache, directorul general al CFR SA, Silvia Barbulescu, director Direcția Achiztii Publice din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Elena Teodoru, șef serviciu Contencios din cadrul societății Transelectrica, sunt, începând cu data de 18 februarie, noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SA, informează Club Feroviar.

Dintre vechii membri ai Consiliului de Administrație a rămas în funcție Marius Pițigoi-Mihuț, care ocupă postul încă din 2015. Noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SA  au fost numiți provizoriu, pe o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii mandatului cu încă două luni, conform legii în vigoare.

Noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SA care se dau săraci lipiți

Elena Alina Teodoru, unul dintre noii ai Consiliului de Administrație al CFR SA, se dă săracă lipită, dacă este să ne luăm după declarația sa de avere din 2017 de la Transelectrica.

Aici figurează că nu are niciun fel de casă sau teren, dar este proprietara unui autoturism Opel Adam cu anul de fabricație 2016. În plus, mai are și o datorie de 15.000 de lei la Raiffeisein Bank. Nu are niciun cont în bancă.

Nici Silvia Bărbulescu nu stă prea bine la avere, reiese consultând declarația sa de la CNAIR din 2018. Nici ea nu are trenuri sau clădiri, ci diar o Dacia din 2002 și un Peugeot 308 din 2007. În conturi bancare are aproximativ 150.000 de lei și 11.104 euro. În plus, mai are trei carduri de credit și o descoperire de cont (overdraft) de 50.000 de lei.

Fără casă este și Marius Pițigoi-Mihuț, din moment ce nicio clădire nu figurează în declarația sa de avere de anul trecut. El nu are nici mașină, în schimb deține un teren de 393 mp în București și un altul de 15.000 mp în județul Ilfov (extravilan).

Este deținătorul unor tablouri, bijuterii și ceasuri în valoare de 35.000 de euro, dar nu are conturi în bancă. În schimb, are un plasament de 306.000 lei la Vector Management SRL. Datoriile lui sunt însă uriașe – 1,7 milioane de euro către Vitexa Holdings LTD.

Noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SA cu averile la vedere

Doi dintre noii membri ai ai Consiliului de Administrație al CFR SA au însă averi considerabile, ”la vedere”, evidențiate în declarațiile depuse.

Laura Gârlă are un teren de 6.000 mp în județul Dâmbovița, un apartament de 49 mp și o vilă de 200 mp în același județ. Mai deține un apartament de 94 mp în București și un autoturism Suzuki Vitara din 2015.

Înstărit este și noul director general al CFR SA, Costin Mihalache. Potrivit declarației sale de avere, deține două terenuri intravilane la Bragadiru, de 590 respectiv 2.000 mp și un altul de 2.000 mp în comuna Nanov din Teleorman (moștenire). Tot acolo are și o casă bătrânească, de 68 mp. Noul director mai are ăncă două case la Bragadiru, de 272 respectiv 240 mp.

În schimb, nu are mașină. A vândut una cu 10.000 de euro în 2017, în rate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here