Curățenie Penală! Primarul Negoiță face salubritate fără licență în Sectorul 3

salubritate

Salubritate fără licență! Un document oficial eliberat de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare demonstrează marasmul de ilegalități în care se complace Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță.

După ce a dovedit că habar nu are cum să se organizeze activitatea de salubritate și de ridicare a gunoaielor în sectorul 3, lucru ce poate fi văzut cu ochiul liber, primarul Robert Negoiță nu a mișcat niciun deget pentrui a intra în stare de legalitate pentru activitate.

salubritate
Luni, 24 septembrie, zona Dristor

Salubritate fără licență legală

Documentul de mai jos, eliberat de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSCUP)  probează că, după ce a aprobat, împreună cu consilierii locali, bugete de zeci de milioane pentru firma de salubritate, primarului Negoiță pare că nici măcar nu i-a trecut să obțină licența necesară pentru o astfel de activitate.

salubritateDealtfel nu este singurul caz în care legalitatea este opțională pentru Robert Negoiță, după cum vom arăta în zile care urmează. Activitatea ilegală din sectorul 3, condus de cel mai mare datornic la bugetul de stat, Robert Negoiță merită o atenție specială din partea procurorilor.

Citește și GALERIE FOTO Munți de gunoaie în Sectorul 3, după ce Rosal a încheiat socotelile cu Primăria lui Negoiță

FOTO Robert Negoiță, luat la rost că nu adună munții de gunoaie în Sectorul 3. Primarul dă vina pe Silviu Prigoană

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here