„Penalii” din „Lotul Murfatlar”, încă la butoane în Ministerul Finanțelor, condus de Anca Dragu

Murfatlar
Mariana Vizoli, incompatibilă și aflată sub control judiciar în dosarul Murfatlar, este protejată în continuare de ministrul finanțelor!

Doi dintre actorii din dosarul evaziunii Murfatlar, Mariana Vizoli și Ciprian Badea continuă să conducă Ministerul Finanțelor, chiar sub ochii ministrului Anca Dragu. Aflați sub control judiciar, ei și-ar fi păstrat toate puterile și privilegiile din minister.

Demisionată doar din funcția de secretar de stat, Mariana Vizoli a revenit pe funcția de director general, funcție în care este incomptibilă!

Surse din minister ne-au dezvăluit că Anca Dragu nu a luat nicio măsură de a limita activitatea Marianei Vizoli, redevenită director general (după ce a demisionat din funcția de secretar de stat)  și a lui Ciprian Badea, directorul Direcției Juridice, ambii aflați sub control judiciar în dosarul evaziunii uriașe de la Murfatlar.

Ministerul Ancăi Dragu, condus „sub control judiciar”

Surse din minister ne-au dezvăluit că amândoi continuă să-și desfășoare activitatea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar vizita mascaților la minister, în urmă cu o săptămână, ar fi fost doar un vis urât. Rămas directorul juridic Ciprian Badea își desfășoară netulburat activitatea. Surse din minister ne-au spus că acesta continuă să fie membru al Consiliului de Administrație la CEC Bank SA, calitate în care a câștigat, în 2015, peste 260.000 de lei! Ciprian Badea nu a putut fi contactat pentru a-și spune un punct de vedere.

Situația este similară și în cazul secretarului de stat Mariana Vizoli. „Aceasta a redevenit director general, funcție pentru care conducerea ministerului refuză să o confirme ca incompatibilă. Doamna ministru Dragu nu ține cont nici că Vizoli este sub control judiciar, nici că aceasta este acuzată de incompatibilitate”, ne-au spus surse din Ministerul Finanțelor.

Mariana Vizoli, incompatibilă

Dragu
Ovidiu-Cătălin Matei „păstrează” în sertar dosarele privind incompatibilitatea a 20 de directori din Ministerul Finanțelor
Poza dlui Matei este preluată din spațiul public

Într-adevăr, inspectorii ANI au fost solicitați deja să verifice starea de incompatibilitate a Marianei Vizoli plătită, ani de-a rândul, de firme sau de asociații private, să țină mai multe prelegeri la diverse manifestări profesionale la care participarea era contra-cost.

Citește și Mariana Vizoli, noul secretar de stat de la Finanțe, incompatibilă! SURSE: Ministrul Anca Dragu știe

Deși incompatibilitatea unui director (Marcel Ghiță) aflat în aceeași situație cu Vizoli a fost constatată irevocabil, Anca Dragu nu ia nicio măsură iar cazul incompatibilității Marianei Vizoli rămâne îngropat în sertarul lui Ovidiu-Cătălin Matei, șeful Corpului de control al ministerului, alături de cazurile de incompatibilitate a altor 20 de directori din Ministerul Finanțelor!

Despre Ovidiu Matei, Cetățeanul.net a relatat deja modul în care acesta și-a făcut studiile de drept pe când se afla, oficial, în misiuni ordonate în Congo sau în Afganistan.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here