Președintele Iohannis, pus de liberali să se pozeze cu un condamnat penal. Acesta s-a grăbit să publice fotografiile

Orban
Cocoș, „strecurat” lângă iohannis

După ce au reușit să îl aleagă în funcția de prim-vicepreședinte al PNL Brașov pe un primar „proaspăt” condamnat penal definitiv pentru abuz în serviciu, liberalii din organizația brașoveană l-au așezat pe condamnat și în pozele cu președintele Klaus Iohannis. Ce a păzit SPP-ul?

Pe 20 aprilie 2017, Liviu Cocoș, primar, atunci, al orașului Predeal, a fost condamnat definitiv, de judecătorii de la Curtea de Apel Brașov, la un an de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în servicu. El a fost găsit vinovat, alături de viceprimar și de mai mulți consilieri locali, de faptul că, în 2011, a atribuit preferențial locuinţe ANL unor familii, deşi  acestea aveau un punctaj mai mic decât alte persoane înscrise pe listă.

Cum a ajuns perședintele Iohannis în pozele cu Cocoș?

Cetățeanul.net a semnalat într-un articol anterior faptul că, la nici o săptămână după condamnarea penală definitivă, Liviu Cocoș „a bătut” toate criteriile de integritate și a fost ales prim-vicepreședinte al filialei județene Brașov a Partidului Național Liberal, în pofida condamnării suferite.

Citește și Predealul penalilor! Deși condamnați definitiv, primarii Cocoș și Bucur sunt tot „la butoane”. Cocoș a fost ales și în conducerea PNL

Iohannis
Pozele președintelui cu fostul primar, condamnat definitiv, au fost publicate chiar pe pagina de facebook a lui Cocoș

O lună mai târziu, pe 22 mai 2017, președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat și însoțit în vizita din județul Brașov de toată „floarea” liberalilor din Brașov – George Scripcaru (primarul Brașovului), Adrian Veștea (președintele filialei județene PNL) și … Liviu Cocoș (prim vicepreședintele PNL și condamnat pentru abuz în serviciu).

Două zile mai târziu, Liviu Cocoș a postat pozele pe pagina sa de socializare. Pozele sunt publice încă și astăzi, 05 septembrie 2017 și stau mărturie că nici liberalii, nici Serviciul de Pază și Protecție nu vor sau nu știu să protejeze imaginea președintelui României!

NB Până la ora publicării, Cetățeanul.net nu a primit încă niciun punct de vedere din partea lui Liviu Cocoș, Adrian Veștea sau a lui Ludovic Orban. Le vom păublica duă ce vor fi remise redacției.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Nu la ei cei de dreapta care stau Drepti la toate ordinele care se dau pt distrugerea Romaniei nu se pune. Pentru ei e un titlu de onoare sa fii penal sau cu dosare. De aici se fura tare prin toate mijloacele posibile. Insa tot ce apartine de stanga sunt adevaratii penali. Aia care dau oamenilor nu aia care iau ! De ce? Pai daca astia de stanga fac atatea pomeni noi cei de dreapta, – cand ajungem? si noi la putere ce mai furam. Nu stiu cum de nu s-a gandit nimeni pana acum sa faca un recesamant ( un inventar ) si sa-l publice al infractorilor politici condamnati, cu pagubele aferente pe tabere asa cum sunt catalogati : – De stanga
    – De dreapta
    sa vedem si noi realitatea care-s mai corecti si care-s mai tari la furat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.