Legea anti-fumat, încălcată chiar de șefii de la mentenanța Hidroelectrica

fumat

În timp ce firmele private și majoritatea covârșitoare a restaurantelor și cafenelelor respectă legea anti-fumat, aceasta este încălcată, fără rușine, tocmai în instituțiile de stat.

fumat
Radu Bădiță a fost reclamat pentru că a „insulta” o subalternă, dar și legea anti-fumat

Până acum nu a fost anunțată nicio sancțiune pentru încălcarea legii de către funcționarii sau managerii din instituțiile publice.

Reclamantul ar putea fi concediat

Cetățeanul.net a aflat despre un caz de încălcare a legii anti-fumat, reclamat în scris, tocmai la Hidroserv, sucursala de mentenanță a Hidroelectrica. Cel „prins” că fumează este Radu Bădiță, manager comercial al Hidroserv, candidat la Camera Deputaților, la alegerile de duminică, pe listyele unui partid politic. El a fost reclamat, joi, 8 decembrie administratorului judiciar al Hidroserv (intrată în insolvență) de către o subalternă, după ce acesta ar fi insultat-o, în timp ce fuma, chiar în birou.

fumat
Badiță este un fumător înrăit, spun subalternii

Surse din interiorul instituției ne-au spus că prima măsură pe care ar urma să o ia conducerea va fi concedierea funcționarei care a reclamat încălcarea legii. Radu Bădiță, fost lider UNPR Brașov, nu a putut fi contactat pentru a-și spune un punct de vedere. Pe pagina sa de socializare, Radu Bădiță a postat, dealtfel și poze care arată că este un împătimit fumător.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here