La pizzeria hoață din Predeal. „Curentat” de Electrica, vicele PSD și-a dat demisia din partid

Predeal

Vicepreședintele PSD Predeal Răzvan Cristea, prins că fura curent la pizzeria pe care o patronează în stațiune, și-a dat demisia din partid, dar și din Consiliul Local Predeal.

Necazurile lui Răzvan Cristea au început după ce ziarul Cetățeanul a dezvăluit că, în urma unui control al Electrica, s-a constatat că pizzeria „La Fontanella” folosea curent printr-un cablu care ocolea contorul electric.

Acum „Electrica” îi impută pizzeriei hoațe un prejudiciu de 380.000 de lei (aproape 80.000 de euro). Cristea a contestat valoarea prejudiciului, dar chiar dacă va avea succes, suma nu poate scădea sub 250.000 de lei, ne-au spus sursele noastre din Electrica.

Articol realizat de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

Răzvan Cristea, presat să-și dea „demisia de onoare”

Potrivit surselor Cetățeanul, organizația PSD Brașov (președinte Marius Dunca, ministru al tineretului și sporturilor în guvernele Grindeanu și Tudose) a făcut presiuni asupra vicepreședintelui organizației din Predeal să-și depună demisia. Răzvan Cristea s-a conformat și a renunțat atât la funcția de conducere, cât și la statutul de membru PSD.

Totodată, Cristea a demisionat și din postul de consilier local la Predeal.

În demisie, pe care ziarul Cetățeanul o prezintă în exclusivitate, Cristea a omis să precizeze motivele pentru care se retrage atât din partid, cât și din Consiliul Local.

„În calitate de vicepreședinte al Organizației PSD Predeal vă rog a-mi aproba cererea de demisie din PSD Organizația Predeal, cât și din funcția de consilier local al Consiliului Local Predeal, începând cu data de 22.10.2021”, a scris Răzvan Cristea în actul de demisie.

Predeal
Răzvan Cristea a demisionat din toate funcțiile

CITEȘTE ȘI La pizzeria hoață din Predeal. Cum s-a „prăjit” la curent vicepreședintele PSD

Pizzeria „La Fontanella”, pe generator electric

Ziarul Cetățeanul a dezvăluit că reprezentanți ai companiei Electrica au făcut un control fulger la Pizzeria „La Fontanella”, controlată de Răzvan Cristea, aflat la al doilea mandat de consilier local din partea PSD. Surpriză! Pizzeria lui Cristea fura curent cu ajutorul unui cablu conectat la rețeaua de electricitate în afara contorului.

Compania de electricitate a tăiat cablurile de alimentare ale pizzeriei și a sigilat contorul electric. Surse din compania Distribuție Energie Electrică au confirmat pentru ziarul Cetățeanul că la pizzeria „La Fontanella” pizza se cocea la curent furat.

Activitatea localului nu a fost afectată, pentru că patronul a adus un generator electric.

Predeal
Pizzeria „La Fontanella” va fi alimentată de la generator până când Electrica va lua o decizie

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here