La pizzeria hoață din Predeal. Cum s-a „prăjit” la curent vicepreședintele PSD

Predeal
Cablul de curent al pizzeriei nu a nimerit contorul electric, iar acum „eroarea” e penală

La Predeal, bogații au ajuns să fure curent. Nu oricine, ci cei mai de seamă reprezentanți ai urbei. Cel puțin așa susțin surse din Electrica. Pizzeria promovată intens de vicepreședintele PSD s-a racordat ilegal la rețeaua de electricitate.

Articol realizat de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

Săptămâna trecută, reprezentanți ai companiei Electrica au făcut un control fulger la Pizzeria „La Fontanella”, controlată de vicepreședintele PSD Răzvan Cristea, consilier local la al doilea mandat. Surpriză! Pizzeria vicelui fura curent cu ajutorul unui cablu conectat la rețeaua de electricitate în afara contorului.

Culmea, pe adresa Electrica ar fi sosit o sesizare chiar de la o asociație a oamenilor de afaceri din Predeal unde el însuși este vicepreședinte.

Predeal
Răzvan Cristea

Compania de electricitate a tăiat cablurile de alimentare ale pizzeriei și au sigilat contorul electric. Surse din compania Distribuție Energie Electrică au confirmat pentru ziarul Cetățeanul că la pizzeria „La Fontanella” pizza se cocea la curent furat.

Turismul din Predeal nu a avut de suferit. Consilierul local Cristea a adus un generator

Pentru ca fanii pizzei „La Fontanella” să nu rămână cu ochi-n soare, patronul consilier local a adus un generator electric. În acest fel, turismul în Predeal nu a avut de suferit.

Acum chiar și consilierul local poate fi acuzat de furt calificat, dacă procurorii vor crede de cuviință. Rămâne însă de văzut ce vor face procurorii cu sesizarea penală a SC Distribuție Energie Electrică România.

Cu ajutorul unui generator de curent, activitatea pizzeriei a putut continua

Potrivit declarației de avere, Răzvan Cristea figurează ca barman și gestionar la propria firmă. Tot de acolo primește leafă și soția sa.

A jurat strâmb?

Prins acum la furat, consilierul local ar vrea, probabil, să-și uite cuvintele rostite imediat după câștigarea celui de-al doilea mandat: „Voi fi același OM corect pe care îl știți, niciodată nu am urmărit interese personale și nu am ridicat mâna la nici un proiect care defavoriza orașul, așa voi face și în acest mandat,voi fi mereu cu capul sus!”.

Predeal

De altfel, la investire Cristea a jurat în scris că va respecta Constituția, legile țării și va face totul pentru binele locuitorilor din Predeal. Contorul buclucaș de la Electrica l-a dat însă de gol.

I-am cerut lui Răzvan Cristea un punct de vedere referitor la furtul de curent dar până la data publicării acestui articol consilierul local nu a răspuns solicitării.

Predeal
Jurământul lui Răzvan Cristea

Mai vorbăreț a fost șeful să de partid, viceprimarul Predealului Marius Mateescu.

Fost plutonier adjutant de armată, Mateescu a promis că va lua măsuri militărești. „Dacă se adeverește, vor fi măsuri extrem de dure. Nu voi avea milă!”, ne-a declarat șeful PSD Predeal. Dacă Mateescu se va ține de cuvânt, asta însemnă că zilele în PSD ale lui Răzvan Cristea sunt numărate!? Păcat atunci de prietenia dintre ei, că nu era de ieri de azi.

Marius Mateescu și Răzvan Cristea. O prietenie în pioneze?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here