La BTT, ministrul Gabriela Firea a dat de Dragu’

Sinergie PSD-USR la Biroul de Turism pentru Tineret (BTT)! Liderul tineretului social democrat, Alexandru Susai, se înțelege de minune cu pluseristul Marius Dragu, soțul fostei președinte a Senatului României, sub egida ministerului condus de Gabriela Firea.

În luna ianuarie 2022, ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea, a preluat de la Ministerul Tineretului, administrarea pachetului de 88% din acțiunile BTT. În patrimoniul BTT se află hotelul Forum din Costinești, alături de teatrul de vară și alte câteva zeci de spații și terenuri în „stațiunea tineretului”, dar și spații comerciale sau apartamente în Giurgiu, Deva, Slatina, Piatra Neamț etc.

PSD-ist la USR-ist „nu-și scoate ochii”

Deși nu este menționat în actele oficiale, ministerul condus de Gabriela Firea l-a preluat „în patrimoniu”, o dată cu BTT și pe soțul fostei președinte al Senatului, userista Anca Dragu. Și înainte și după ieșirea USR de la guvernare, Marius Dragu a postat critici virulente la adresa conducerii PSD, apoi și a PNL, fără ca acestea să-i „cauzeze” asupra funcțiilor plătite gras la BTT de director general sau măcar de membru în consiliul de administrație. Acum, Dragu este consilierul șefului Tineretului Social Democrat TSD, Alexandru Susai. Iar Susai nu are nimic împotrivă, ba dimpotrivă, dacă este să ne luăm după poza în care cei doi au fost surprinși împreună la „White Horse” din Costinești, chiar înainte de 1 Mai.

Echipa Susai – Dragu, un model de colaborare între familiile din PSD și USR

Rămâne de văzut dacă Susai, fost șef de serviciu la compania de iluminat a Primăriei Capitalei, chiar se face frate cu Dragu.

Marius Dragu, fost membru al partidului PLUS, candidat la Alegerile Locale 2020 pentru un post de consilier municipal în Constanța, dar nu a obținut suficiente voturi. Deține, împreună cu soția, 6 imobile în București și în Costinești.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here