INCREDIBIL. Factură de 90.000 de euro la curent primită de un român | EXCLUSIV

Un bucureștean a primit o factură de 444.720 de lei, echivalentul a aproximativ 90.000 de euro. Potrivit avocatului său, Aurel Moldovan, care a intrat în direct la „Interviurile Cetateanul.net”, cu Adriana Bahmuțeanu, este vorba de o factură pe o regularizare din 2019.

„Se face o recalculare din 2019 până în prezent, urmare a unei ordonanțe de urgență a Guvernului numărul 27 din 18 martie 2022, ceea ce este anormal, pentru că duce a un abuz în serviciu și înșelăciune, un furt, dacă vreți, cu alte cuvinte. Nu poți să soliciți o sumă exorbitantă în condițiile în care clientul meu a plătit la zi și chiar a fost pe minus”, a declarat avocatul Aurel Moldovan.

Bucureșteanul a făcut o notificare către furnizorul de energie electrică prin care l-a somat ca în termen de 5 zile să anuleze factura. „O să ne adresăm ANRE și apoi o să facem o plângere penală pentru înșelăciune și abuz în serviciu. Putem să mergem și pe latură civilă, o contestație în anulare și o faptă ilicită cauzatoare de prejudiciu”, a mai adăugat avocatul Moldovan.

În interviul cu Adriana Bahmuțeanu, avocatul a dat și câteva sfaturi în ceea ce privește pașii pe care trebuie să-i urmezi atunci când plătești o factură mare. Urmăriți întreg interviul mai jos:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here