Hai la masă cu Rareș Bogdan și cu Oreste! 40 de euro/cina

Hai la masă cu Rareș Bogdan Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV

În cazul în care ești flămând după politică, hai la masă cu Rareș Bogdan și cu Orește, dar asta doar dacă faci parte din diaspora români din Italia, mai precis din Milano.

Și pentru că politica trece și prin stomac dar și pe la urechi, este important să știți că după cină, sau în timpul cinei, aveți parte și de un concert neaoș cu muzică românească. O formație românească le va spune „lucrurilor pe nume” în versuri pontico-danubioano-carpatice, așa să vă ungă pe suflet mai ceva decât promisiunile electorale.

„Pe 23 martie, la invitația grupului Diaspora Milano, îi vom avea pe Rareş Bogdan şi pe Oreste la Milano. Repetăm: intrarea este GRATIS! Dupa conferinta, cei doritori pot să se bucure de cina cu specific românesc în compania celor doi jurnalişti. Meniu fix, 40 de euro, avand inclus în pret şi o formație de muzică românească”.

Acum că am stabilit cu stă treaba cu masa și dansul, într-o oarecare măsură, dacă printre voi sunt și oameni mai „fancy” că nu vor să ia carnea de porc în gură și știți că există și meniu pe baza de pește și legume.

„Cei care vor să servească un meniu pe bază de peşte şi legume, există această posibilitate, dar doar cu rezervare cu minim 3 zile înainte. Pentru cină trebuie rezervare”, se mai arată în respectivul anunț.

LĂSAȚI UN MESAJ

*