FOTO În București au apărut gropile Muie PSD, după modelul ”mașinii suedeze”

topul celor mai cautate cuvinte in 2018 gropi Muie PSD gropi mesaj anti psd
Străzile Capitalei arată ca după bombardament

Protest inspirat de scandalul celebrelor plăcuțe de înmatriculare anti-PSD. În București au apărut gropile Muie PSD. Exasperați de gropile care au năpădit străzile Capitalei, câțiva bucureșteni cu inițiativă s-au gândit să-i sensibilizeze pe edili.

Așa că peste noapte, pe câteva străzi unde gropile parcă au fost lăsate special pentru testarea amortizoarelor au apărut mesaje împotriva partidului de guvernământ. Concret, gropile au fost personalizate cu mesajul ”Muie PSD!”.

Protestul părea că și-a atins scopul, pentru că edilii și-au trimis imediat subordonații pe teren ca să rezolve problema. A fost însă numai o aparență. Armata de muncitori a luat cu asalt gropile din ”protest” dar nu ca să le astupe, ci să șteargă mesajul rușinos.

Gropile Muie PSD. Explicațiile neverosimile ale primarului general

gropi Muie PSD gropi mesaj anti psd

În primăvară, primarul Capitalei Gabriela Firea acuza că nu poate repara gropile de pe străzile şi bulevardele din Bucureşti cu costuri mai mici, prin companiile municipale, din cauza partidelor din opoziţie, care au votat împotriva proiectelor de hotărâre privind delegarea serviciilor publice la aceste companii.

Firea spunea că va calcula cât ar fi costat reabilitarea străzilor făcută de companiile primăriei şi cât vor costa lucrările făcute de regiile actuale, iar diferenţa o va imputa consilierilor generali din opoziţie, „manipulaţi de Orban şi Buşoi”.

gropi Muie PSD gropi mesaj anti psd

De la scandalul plăcuțelor de înmatriculare, la gropile Muie PSD

Protestul gropilor s-a inspirat după cel al lui Răzvan Ştefănescu, în vârstă de 45 de ani, care trăiește în Suedia. El a intrat în România pe data de 17 iulie 2018, prin Vama Nădlac, cu o maşină cu numere de înmatriculare conţinând celebrul mesaj obscen la adresa PSD. Mesajul s-a viralizat foarte repede, iar şoferul a circulat cu automobilul prin întreaga ţară. Timp de zece zile, a fost oprit în trafic de patru ori de Poliţie, în judeţele Olt, Hunedoara şi Dolj. Nu a primit nicio amendă, nicio interdicţie.

Poliţiei i-a luat două săptămâni să constate că plăcuţele suedeze cu mesajul „Muie PSD” nu sunt legale, apoi încă cinci zile să anunţe că a făcut o eroare, iar şoferul a fost absolvit de orice acuzație.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here