vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalGALERIE FOTO Marea betonare, la paroxism. Negoiță face trotuare și garduri paralele...

GALERIE FOTO Marea betonare, la paroxism. Negoiță face trotuare și garduri paralele cu ale „fostului” Negoiță

-

Aflat la al doilea mandat, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, vrea cu orice preț să radă de pe fața pământului tot ce a făcut predecesorul său, Liviu Negoiță.

În primul mandat (2012-2016), Robert Negoiță a înlocuit coșurile de gunoi și băncile instalate de Robert Negoiță și a făcut megaborduri din beton armat. A pus dale pe trotuare și prin piețe, scoțând piatra cubică pusă de predecesorul său, și a decimat spațiile verzi, Negoiță Brâncuși 2inclujsiv „mușcând” din curtea Liceului Alexandru Ioan Cuza pentru a face niscaiva parcări.

Acum, că s-a văzut reales în funcție, primarul Sectorului 3 a trecut la fapte mari și a decis ca nimic să nu le mai aducă aminte cetățenilor de cel care a modernizat cu adevărat această zonă administrativă a Capitalei, după mandatele marcate de delăsare ale lui Sorin Paliga (PNL) și Eugen Pleșca (PSD).

Deci, să trecem la treabă, cum ar spune gunoierul tulcean Tudorel de la „Românii au talent”. Pe Bulevardul Constantin Brâncuși, zona cuprinsă între blocul Potcoava și intersecția cu Aleea Negoiță Brâncuși 3Barajul Sadului, este forfotă mare. Primăria condusă de Robert Negoiță a mobilizat zeci de muncitori care trebăluiesc de zor. Aici, în mandatul lui Liviu Negoiță se amenajase un parc, cu bănci, alei și tot tacâmul. Acum, primarul în funcție s-a apucat, sfătuit pesemne de arhitectul-șef al Sectorului 3, Ștefan Dumitrașcu, să facă o alee paralelă cu trotuarul de pe Constantin Brâncuși și cu o altă alee construită de fostul primar. Care, în paranteză fie spus, era consiliat de același Ștefan Dumitrașcu.

Potrivit panoului de identificare a investiției, lucrarea se cheamă pompos „Amenajare spații verzi, alee de aliniament, lângă bloc A13, A14, lângă bloc A13 Bis, lângă bloc A11, Y9, strada C-tin Brâncuși, Sector 3, București”. Însă, după cum lesne se poate vedea în imaginile alăturate, nu este vorba nici pe departe de „amenajare spații verzi”, ci mai degrabă de „betonare spații verzi”. Pentru că acolo unde erau pur și simplu pământ și iarbă se montează dale de beton, pentru a face o alee a cărei utilitate ne scapă, din moment ce este paralelă cu trotuarul, la doar un metru de el.

Negoiță „mușcă” din parcul lui Negoiță. PNL tace mâlc

Puțin mai încolo, la intersecția cu Aleea Barajul Sadului, până în 2004 era un teren viran pe Negoiță Barajul Sadului 1care creșteau bălării și câțiva copaci, printre deșeuri de tot felul, fără ca primarul de atunci, pesedistul Eugen Pleșca (dar nici predecesorul său, penelistul Sorin Paliga), să se preocupe în vreun fel de amenajarea lui. După venirea lui Liviu Negoiță la Primăria Sectorului 3, aici a fost amenajat un părculeț, cu bănci, alei și un loc de joacă pentru copii.

Negoiță Barajul Sadului 2Acum, și aici trebăluiesc de zor muncitorii, care montează garduri paralele cu cele existente, toarnă borduri din beton armat și desființează aleile, pentru a face altele. Cum se poate vedea în imaginile alăturate, suprafața parcului va fi redusă, din moment ce noile garduriNegoiță Barajul Sadului 3 sunt mai în interior decât cele vechi (care arată însă foarte bine și nu se întrevede rațiunea pentru care ar fi trebuit înlocuite).

Consilierii PNL de la Sectorul 3 tac mâlc și nu fac tătăboi, așa cum i-ar sta bine unui partid de opoziție. Și asta pentru că, de fapt, ei nu sunt în opoziție, ci au susținut întotdeauna proiectele fantasmagorice ale lui Robert Negoiță. USL trăiește!

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...