SURSE Gabriela Firea, sabotată din interiorul PSD

intervenția Jandarmeriei în Piaţa Victoriei

Surse din cadrul PSD ne-au informat că Gabriela Firea, candidatul partidului la Primăria Generală a Capitalei, ar fi sabotată chiar din interiorul partidului.

Sursele ne-au spus că s-a dat dispoziție „de sus” ca fosta „antenistă” să nu fie sprijinită nici de candidații, nici de organizațiile de sector. Acestora li s-a sugerat să facă campania doar pentru primarii de sector și pentru listele de consilieri locali sau generali, nu și pentru Gabriela Vrânceanu. Cel mai zelos în acest sens este tocmai Robert Negoiță, ne-au spus aceleași surse. Candidatul pentru al doilea mandat la Primăria Sectorului 3 nu a publicat până acum niciun afiș în care să „stea” alături de Gabriela Firea.

Motivul boicotului este acela că liderii PSD se tem că, în cazul în care Gabriela Firea va câștiga Capitala, ar putea candida, din toamnă, și pentru președinția PSD.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. MAI SUNT SI DESTEPTI IN ACEST PARTID CAT DESPRE PRESEDENTIE ESTE PREA DE TOT. CATA ,PARVENITA, SINGURA APRECIEZA CA ESTE GOSPODINA SI DESTEAPTA, FARA SA TINA CONT CA NU ESTE MAMA ADEVARATA CHIAR DACA S/A PUS PE FACUT COPIII…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here