Gabriela Firea joacă „învârtita”. „Baronul parcurilor”, detașat la Cimitire

Cimitire
Gabriela Firea l-a detașat la Cimitire pe „Baronul Parcurilor”

Primarul general al Capitalei a declanșat o adevărată „țopăială” a directorilor între instituțiile subordonate Administrației Capitalei. Recent, ea l-a detașat la conducerea Administrației Cimitire lor și Crematoriilor Umane pe controversatul Bogdan Tănase, șeful ALPAB (Administrația Lacurilor și Parcurilor București).

Gura lumii spune spune că lui Bogdan Tănase, cunoscut și drept „baronul parcurilor”, nu-i prea convine să plece de la „Parcuri”, dar nu are voie și nici nu și-ar putea permite să o refuze pe primarul general Gabriela Firea.

Pinguinii au revenit în cimitire

imitire
Tănase vine la Cimitire cu salariul de la Parcuri. Cel de la Cimitire e mai mic, de „numai” 10.000 de lei

Chiar înainte de detașarea lui Tănase, Gabriela Firea a semnat încetarea detașării la ACCU (Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane) a fostului director, Robert Antemir. Acum, acesta va trebui să se întoarcă pe funcția de economist la Federația Română de Taekwondo. Surse din Administrația Cimitirelor spun că, imediat după plecarea „karatistului” Antemir, au prins din nou curaj clanurile țigănești care făceau în trecut legea în cimitire.

Mafioții din cimitire îi intimidează din nou pe angajații care încearcă să nu-i lasă să-și facă mendrele prin cimitirele Capitalei. Mai mult, ar fi reapărut „pinguinii” în cimitirele de lux! „Pinguinii” sunt muncitori plătiți cu ziua, să sape mormintele, de către groparii, cu unghiile lăcuite, care jecmănesc, la propriu, familiile celor decedați.

Citește ce a scris Clorilde Armand despre Bogdan Peter Tănase, „Baronul parcurilor”

Brambureală sau rotația cadrelor?

Metoda detașărilor pare a fi principala metodă prin care edilii PSD își numesc sau își mută oamenii în funcțiile de conducere ale instituțiilor subordonate. Metoda, brevetată de Robert Negoiță, primarul sectorului 3 este aplicată intens și de Gabriela Firea!

Astfel, Bogdan Tănase, șeful ALPAB este detașat la ACCU până la revenirea pe post a titularului de la Cimitire. El l-a înlocuit pe Robert Artimon, detașat de la federația de Taekwondo. Titularul la Cimitire este Emil Iana, dar acesta este detașat pe funcția de adjunct la ALPAB. El nu va deveni șeful ALPAB, odată cu plecarea lui Tănase. Șef la ALPB va veni din altă parte, tot prin detașare!

LĂSAȚI UN MESAJ