Gabriela Firea: „Liviu Dragnea vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora”

ședința CEx al PSD

Liviu Dragnea vrea să o mazilească pe Gabriela Firea, dar cu mâna altora, a declarat primarul Capitalei, într-o emisiune a televiziunilor preferate.

„În primul rând, domnul Dragnea mi-a dat în totalitate dreptate în această seară, şi direct şi indirect mi-a dat dreptate. Eu nu am afirmat niciodată că PSD şi ALDE nu mai trebuie să fie la guvernare. Mai mult, după CEx am spus că trebuie să respectăm programul de guvernare, dar sunt probleme în managementul partidului. (…) În totalitate domnul Dragnea îmi dă dreptate cu ce am afirmat în această săptămână. Doreşte în continuare o conducere unică, doreşte în continuare să se sfătuiască cu foarte puţine persoane şi a menţine acest stil autoritarist de conducere, deci nu văd nicio ameliorare, nicio îmbunătăţire”, a afirmat Firea.

Potrivit ei, Liviu Dragnea a validat programul de guvernare locală pe Bucureşti şi atunci spunea de ce aceste lucruri nu s-au rezolvat mai înainte.

„Acum îmi dă dreptate că mi-a pus piedici că vine şi afirmă, cu privirea uşor ruşinată, că ar fi nişte discuţii, nişte grupuri de lucru care se fac că lucrează, că lucrează acum”, a mai spus Firea.

Mazilire cu mâna altora

Firea spune că simţit o uşoară ameninţare în declaraţiile lui Liviu Dragnea la adresa sa.

„Am simţit o uşoară ameninţare din partea domnului Dragnea, dar sunt obişnuită cu metodele domniei sale. A făcut o afirmaţie că am făcut o echipă timp de doi ani de zile. Am fost loială atât lui ca preşedinte, cât şi echipei, dar sunt mai devotată românilor”, afirma primarul Capitalei.

Dragnea a spus ieri seară că nu vrea să fie exclusă Firea, dar totul se va decide în CEx. „Ar vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora. Am încredere că toţi colegii care ştiu situaţia nu vor fi de acord cu anumite jocuri de culise care ar putea să le pună la cale domnul Dragnea pentru ca eu să fiu exclusă”, a mai spus Gabriela Firea.

Liderul PSD a precizat că va urma o discuţie serioasă în partid, menţionând însă că, din partea sa, Gabriela Firea nu ar risca excluderea, dar nu ştie care va fi decizia CEx.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here