FOTO Jaf ca-n filme într-un cazinou din România. Polițiștii nu au niciun suspect

Jaf într-un cazinou din Satu Mare

O persoană necunoscută a reuşit să sustragă duminică dimineaţa suma de aproximativ 10.000 de lei dintr-un cazinou din municipiul Satu Mare, folosindu-se de un spray iritant lacrimogen, a anunţat IPJ Satu Mare.

Jaful a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în Cartierul Micro 17, pe Bulevardul Independenței, colț cu Ion Vidu, din municipiul Satu Mare.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.10, am fost sesizaţi despre faptul că o persoană necunoscută a intrat într-un cazinou din municipiul Satu Mare de unde, folosindu-se de un spray iritant lacrimogen, a reuşit să sustragă aproximativ 10.000 de lei. În acest moment poliţiştii efectuează investigaţii pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi pentru a identifica persoana, sens în care au un cerc de suspecţi”, informează reprezentanţii IPJ Satu Mare.
Conform sursei citate, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale în urma acestui incident.
În acest moment, polițiștii efectuează investigații pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a identifica persoana, sens în care au un cerc de suspecți.
Nicio persoană nu a suferit vătămări corporale, mai precizează polițiștii.
Din câte se pare, nu ar exista niciun martor care să fi văzut în ce direcție a luat-o autorul, sau dacă a mai avut complici, care să-l fi așteptat afară, anunță presasm.ro.Cert este faptul că mai mulți angajați ai Inspectoratul Județean de Poliție fac cercetări în Cartierul Micro 17. De asemenea, se continuă munca investigativă prin verificarea unor posibili suspecți recidiviști.

Este foarte posibil ca autorul jafului să mai fi fost prin local, acesta părând să cunoască incinta. Sens în care se verifică și imaginile mai vechi surprinse de camerele de supraveghere, mai anunță presasm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ