GALERIE FOTO Drum din Vrancea distrus la propriu de viitură

Ploile au făcut prăpăd în județul Vrancea. Scurgerile de pe versanți au provocat tasarea unei porțiuni a Drumului Județean 205 D, în localitatea Nereju.

Șoseaua Drumului Județean 205 D s-a tasat pe o porțiune de 100 de metri, iar autoritățile au decis să interzică traficul auto până la efectuarea reparației.

„În localitatea Nereju, scurgerile de pe versanți au provocat tasarea pe o lungime de aproximativ 100 ml a DJ 205 D (la km 19+900) . Având în vedere situația creată s-a dispus închiderea drumului. Accesul în zonă se poate face pietonal. Pentru remediere, la fața locului intervin echipaje ale administratorului drumului, echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Spulber și Nereju, precum și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru recunoașterea, evaluarea și monitorizarea zonei. În urma informărilor primite de la medicii de familie, în zonă nu sunt femei gravide peste luna a –IV-a și nici persoane care să necesite dializă. Totodată, în situații de urgență provocate de incendii, S.V.S.U. Nereju are în dotare o autospecială de stingere cu apă și spumă, care poate interveni în cele două comune, Spulber și Nereju”, au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

Până la finalizarea lucrărilor, autoritățile monitorizează situația de la Nereju.

Galerie foto: ISU Vrancea, sursa

LĂSAȚI UN MESAJ