Fotbalist de Liga 1, amenințat cu moartea de clanul Rapidu. Anchetă penală la secția 17 Poliție

Un fotbalist de liga 1 a primit amenințări cu moartea din partea unui clan interlop, pentru datoriile pe care părinții acestuia le-ar avea către clan. Surse din secția 17 de Poliție din București au confirmat că familia fotbalistului a depus deja plângere penală, pe 14 iunie 2022, împotriva mai multor membri din clanul Rapidu Milionaru din Roșiorii de Vede. Ancheta penală s-ar putea extinde și în Marea Britanie.

Plângerea a fost depusă împotriva lui Marin Cristian, zis Rapidu Milionaru, Marin Tudor, zis Birtu Bombardieru și Marin Iulian, zis Intim Mafiot”, ne-au spus surse apropiate anchetei.

Amenințările primite de fotbalist de la un membru al familiei și atașate plângerii penale sunt fără perdea și ar putea băga groaza în oricine. „Să mor eu și familia mea dacă o scăpa un copil din a lui … din mâna noastră până când oi avea contact la sânge la moarte la momentul potrivit când o fi mai frumos (…) să vă ferească Dumnezeu să ne vedem când oi fi în starea asta că zău ori eu mor sau voi”.

Din aceleași mesaje reiese că membrii clanului nu au teamă nici de Poliție, fie ea și Poliția Capitalei. „Du-te la Poliție și pune-mă să mori la maxim cum trebuie înainte să am contact cu tine (…) Și du-te la Capitală și pune-mă bine pe toți dacă pui nu câțiva că rămâne restu pe afară și tot nimic n-ai făcut”.

Surse apropiate organelor de anchetă spun că există informații că unii membri ai clanului carel- amnință pe fotbalitul de Liga 1 ar avea activități și în Marea Britanie unde s-ar fi ocupat și cu obținerea de ajutoare sociale pentru imigranții români „rămași fără acte”. Aceștia erau duși, încă de la începutul anilor 2000, să obțină acte de identitate provizorii, locuință și ajutoare sociale de la autoritățile britanice. „Pentru o familie cu trei copii se obțineau de la britanici chiar și 1000-1500 de lire sterline pe săptămână”, ne-au spus sursele. Există informații că unii dintre membri ar fi obținut recent și cetățenie britanică.

Până în prezent cel mai cunoscut caz de răfuieli ale clanurilor cu sportivii este cel al baschetbalistului american Chauncey Hardy decedat în urma loviturilor primite de la un membru al clanului „Butoane” din Giurgiu. Alți doi baschetbaliști americani au fost înfjunghiați în Brăila de temutul interlop Dasaev. În memoria publică a rămas vie și tragedia marelui handbalist Marian Cozma înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here