Firea îi cere lui Nicușor Dan să lase liberă intrarea la Târgul de Crăciun din Capitală

FOTO: Gabriela Firea/Facebook
FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Gabriela Firea îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, să anuleze taxa de intrare la Târgul de Crăciun din București. „Domnule primar fără inimă, ați scumpit biletul pentru transportul în comun, ați scumpit agentul termic, acum scumpiți si bucuria Crăciunului?”, a scris ministrul Familiei, Tineretului și Egalității, pe Facebook,

„În calitate de senator al cetatenilor din Bucuresti, solicit primarului general sa anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul in Targul de Craciun, aplicata copiilor peste 12 ani si adultilor! Oricum, ar fi trebuit sa puna la dispozitie suficiente bilete care se puteau procura on-line, pentru a evita aglomeratia de la intrarea, unde se taie acum bilete, ca in vremuri de trista amintire. Nicăieri în lume nu se impune taxa de intrare in targurile de Craciun! Si familiile cu venituri mici au dreptul sa viziteze un targ de Craciun! Asa cum s-a intamplat in anii trecuti! Va dati seama cat ar trebui sa plateasca pentru intrare o familie cu 2-3 copii? Parca se clama grija pentru oameni, digitalizarea, transparenta! Vorbe in vant!

Domnule primar fara inima, ati scumpit biletul pentru transportul in comun, ati scumpit agentul termic, acum scumpiti si bucuria Craciunului? Ce faceti cu banii primiti de la Guvern, din taxele platite de cetateni? Santierele sunt inchise, nu testati in scoli si institutii, nu ati demarat licitatia pentru inlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obtinute de mine si echipa mea. În afara de propaganda ieftina si acuzatii ridicole in legatura cu “greaua mostenire”, cu ce va ocupati, in putinele momente cand va exercitati atributiile de primar?”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Târgul de Crăciun din București s-a deschis vineri în Capitală iar taxa de intrare este de 7 lei pentru adulți și copiii de peste 12 ani, dacă este achiziționat de la casa de bilete, și de 5 lei, dacă este achiziționat online. Copiii cu vârsta sub 12 ani beneficiază de acces gratuit. Doar persoanele care prezintă certificatului verde COVID și care au bilet pot intra la târgul de Crăciun.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here