EXCLUSIV. Notițele din ședințele PNL sector 6 arată dezastrul ce îi pândește pe liberali la alegerile locale

Alegeri locale 2020

12666309_1014474215257588_383200395_n-2 Ședințele de partid ale liberalilor sunt extrem de tensionate, iar până pe 20 februarie s-a comandat un nou sondaj- pentru a stabili pe cine susține PNL în fiecare sector al Capitalei pentru funcția de primar. Reporterii cetateanul.net au obținut notițele de la ședința PNL sector 6 care arată dezastrul de la locale. Potrivit ultimelor sondaje, candidatul cu cele mai multe șanse este Ștefan Florescu. Acesta este președintele fundației Din Suflet, Pentru Suflet și nu și-a anunțat oficial candidatura.

Liderii partidelor PNL si PSD au decis să comande un ultim sondaj, înainte de a anunța candidații pentru funcția de primar de sector sau al CapitaleI, potrivit surselor Cetățeanul.net. Potrivit acestora, social-democrații au comandat sondajul după ce Robert Negoiță s-ar fi certat cu ceilalți lideri PSD, cel dintâi fiind acuzat că ar avea propria lista de candidați pe care îi susține în secret.12736954_1014474198590923_1754478269_o

Pe de altă parte, liderii PNL și-au dat seama că nu au candidați buni și că dacă vor susține lista de acum-  riscă să nu câștige niciun sector. Chiar și cel mai solid candidat, Cristian Bușoi nu se mai bucură de încrederea 100 la 100 a colegilor de partid.

„Abordarea PNL, sinucigaşă. Au făcut sondaje doar cu amatori” 

Ceva mai dur s-a arătat deputatul PNL Theodor Paleologu, care a spus  manieră în care conducerea partidului abordează alegerile locale este „neserioasăba chiar sinucigaşă„. „La Cluj e foarte bine  e candidat Emil Boc, e un bun primar, care merită  fie reales. În alte locuri n-am aceeaşi părerebineînţelesMi se pare  la Bucureşti abordăm alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă. Nu e vorba numai de candidaţiÎn primul rând, PNL trebuie şi pună cenuşă în cap pentru  l-a susţinut pe Oprescu. Nu a fost candidatul fostului PNL? Deci jumătate din PNL trebuie şi pună cenuşă în cap, pentru  l-a susţinut pe Sorin Oprescu. De asemenea, numirile de primari interimari de după suspendarea lui Sorin Oprescu sunt lamentabile, este o bătaie de joc la adresa bucureştenilorAsta arată  în 2012 partidele, acum vorbesc de ale noastre, PNL şi PDL, au făcut liste pentru Consiliul General din care nu se poate alege o personalitate cât de cât plauzibilă, e foarte grav lucrul astaIarăşi PNL-ul nu-şi face autocritica pentru acest lucru, nu promite  va consideră cu seriozitate lista consilierilor generali. Probabil vom asista la perpetuarea aceloraşi practici pur şi simplu sfidătoare la adresa cetăţenilor Bucureştiului„, a declarat Paleologu, pentru RFI România.

Deputatul nu înţelege pe ce criterii au fost aleşi candidaţii PNL şi nici cum au fost făcut sondajele în urmă cărora au fost propuşi.

Cetățeanul TV

4 COMENTARII

  1. Cine mai e prost sa aleaga un PNL-ist dupa atatea nenorociri ce aduc tarii. Vorbind de sector, Manescu-Mironescu-Busoi, pai ce facem aici, sarim din lac in put? Nu ne-a ajuns cat ne-a nenorocit Manescu? Acum sa vina si Mironescu? Alt PNL-ist?

  2. Au vazut partidele ca numai merge cu toti coruptii , nimeni numai are nevoie de un primar care se gandeste doar la el sau altul care nici pe la primarie nu il gasesti .. Partidul National Liberal s-a facut de ras de mult plus afilierea cu Partidul Democrat Liberal care a format noul PNL , un partid corupt pana-n dinti .

  3. Suntem satui de partide, au vazut si ei asta, dar tot incearca sa manevreze lumea, sa o prosteasca, nu vrem nici un candidat PNL- la sectorul 6, sa se duca la tara sa candideze, au venit acum si hotii din PDL, aliaj frumos, gata ajunge, nu mai prostiti populatia cu minciunile voastre Pnl-iste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here