Exclusiv. Spitalul Universitar de Urgență fierbe! Directorul financiar a demisionat și dă vina pe managerul Nica

Angajații dați afară de Adriana Nica

Fierbere mare la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB)! Liana Maria Saulea, directorul financiar contabil a demisionat, în dimineața zilei de astăzi, 8 august 2018. Ea îi cere managerului Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu, să-și asume deciziile.

Spitalul Univeristar de Urgență este controlat, de ieri de Direcția Antifraudă a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), de corpul de control al ministrului Sănătății, Sorina Pintea și de Direcția de Sănătate Publică.

Mesaj către Nica: „Vă rog să vă asumați deciziile luate!”

Spitalul Universitar de Urgență
Demisia directorului financiar-contabil

Demisia Lianei Saulea a fost depusă deja și este înregistrată, ne-au confirmat surse apropiate managerului Adriana NicaDiorectorul financiar contabil a ”Nu accept să fiu tratată așa cum ați avut amabilitatea să o faceți ieri (7 august 2016), în prezența Corpului de control al Ministerului Sănătații. Vă rog frumos să vă tratați subordonații cu respect și să vă asumați deciziile luate!”.

Demisia Lianei Saulea este de natură să încingă conflictul dintre angajații de la SUUB și mangerul Nica, după ce luni, 6 august 2018, mai mulți angajați ai secției de ortopedie au ieșit în curtea spitalului să protesteze împotriva politicii manageriale a acestuia.

Nemulțumiri legate de activitatea și maniera Adrianei Nica de a conduce Spitalul Universitar de Urgență vin și dinspre conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davilla”, ne-au mărturisit surse apropiate acesteia.

Angajări ilegale la Spitalul Univesitar de Urgență

Cetățeanul.net a dezvăluit marți că la SUUB s-au făcut angajări ilegale.

Citește și Angajări ilegale la Spitalul Universitar București. Conducerea spitalului dă informații false.

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București a confirmat angajările ilegale. Vom reveni cu detalii incendiare!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ