EXCLUSIV | Arafat, Voiculescu și Nicușor Dan, chemați să dea explicații. Rareș Bogdan: „Nimeni nu este de neînlocuit în România!”

INTERVIU Rareș Bogdan
Foto: B1

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan anunță că luni dimineață va fi o ședință a coaliției de guvernare în care se va discuta situația de la Spitalul „Foișor” din Capitală, care a fost transformat în unitate COVID, iar pacienții au fost transferați aproape de miezul nopții în condiții pe care opinia publică le-a considerat revoltătoare.

„Ce s-a întâmplat la Foișor a depășit orice limită, orice închipuire, a șocat o țară întreagă. Mi-am amânat plecare la Bruxelles pentru a participa la Biroul Permanent al Partidului Național Liberal, care este convocat pentru a discuta despre problema de la Foișor. Iar luni, de la 11:30, am solicitat o întâlnire cu liderii coaliției de guvernământ pentru a discuta situația.

De asemenea, am discutat cu ministrul de Interne și Florin Cîțu, iar aceștia au cerut un raport detaliat lui Raed Arafat, pe care acesta trebuie să-l prezinte luni, în cadrul coaliției de guvernare. Același lucru trebuie să-l facă Vlad Voiculescu.

De asemenea, pentru că spitalul se află sub administrarea primăriei Capitalei, primarul Nicușor Dan trebuie să vină să dea explicații cu privire la modalitatea în care a comunicat cu managerul spitalului Foișor, când i s-a cerut să elibereze spitalul ce s-a întâmplat când la 23:30, la 5-6 grade, oamenii erau scoși pe targă sau în scaune cu rotile pentru a transforma spitalul în unitate COVID”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, europarlamentar.

Rareș Bogdan a mai spus că „acest popor nu stă într-un om, nimeni nu este de neînlocuit în România și lucrul acesta trebuie să-l înțeleagă și domnul Arafat”. „Eu am înțeles că domnia sa are o mulțime de calități și o mulțime de lucruri pe care le-a făcut pentru România, nimeni nu îi contestă aceste calități, dar am impresia că a uitat ce înseamnă empatie și emoție”, a mai spus Rareș Bogdan, la „Interviurile Cetateanul.net”.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus și că are tot dreptul să-i ceară demisia lui Raed Arafat, dacă „domnia sa s-a plictisit, nu mai face față la noile provocări sau consideră că este deasupra tuturor”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here