Dovada! Șeful de la „Lacuri și Parcuri” (ALPAB), anchetat pentru delapidare de fonduri europene. Ce spune Firea?

Andrei Popa

Cetățeanul.net publică, integral, ordonanța procurorilor care dovedește că Andrei Aurel Popa, numit de Gabriela Firea șef al Administrației „Lacuri și Parcuri” București (ALPAB) este cercetat penal pentru delapidare de fonduri europene. Cum nu avem niciun motiv să ne îndoim de buna credință a primarului general al Capitalei, așteptăm ca Gabriela Firea să ia măsurile care se impun, acum în cunoștință de cauză!

Citiți, mai jos, ordonanța procurorilor!

Andrei Popa, pus șef de Firea peste un buget de 139 milioane de lei

În urmă cu mai puțin de zece zile, Cetățeanul.net a publicat informația că noul șef al Administrației „Lacuri și Parcuri” București (ALPAB), Aurelian Andrei Popa este cercetat de procurori pentru delapidare cu bani proveniți din fonduri europene.

Andrei Popa este anchetat pentru că, pe când era director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CNAPM) Constanţa SA a cumpărat la prețuri exorbitante terenuri care erau, legal, chiar din patrimoniul companiei pe care o conducea!

Andrei Popa
Decizie de detașare „anticipată” pentru Popa. Firea a aprobat, pe 5 februarie, detașarea începând cu 31 ianuarie

Pe 5 februarie 2018 primarul general Gabriela Firea a aprobat detașarea (începând cu 31 ianuarie!?! – încă o gravă greșeală de întocmire a documentației în Primăria Capitalei!), în funcția de director general la „Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București” (ALPAB), instituție care are, pentru anul 2018, un buget de 139 milioane de lei! La o săptămână după numirea lui Aurelian Andrei Popa în fruntea ALPAB, procurorii de la Curtea de Apel Constanța au declinat către DNA dosarul în care Popa este anchetat pentru delapidare de fonduri europene, în perioada în care a fost director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CNAPM) Constanţa SA!

Citiți detalii AICI – Gabriela Firea l-a pus șef la ALPAB pe Aurelian Popa, cercetat penal pentru delapidare de fonduri europene

Andrei Popa

Primarul Firea trebuie să ia o decizie

În intervalul scurs de la dezvăluirile Cetățeanul.net, primarul general Gabriela Firea nu a făcut publică nicio măsură pentru verificarea aspectelor semnalate de noi iar directorul Andrei Aurelian Popa a refuzat să facă orice comentarii asupra cazului în care este cercetat pentru delapidare de fonduri europene, în ciuda demersurilor noastre insistente de a obține un punct de vedere din partea domniei sale!

Cum în acest interval am intrat în posesia ordonanței procurorilor Curții de Apel Constanța, care confirmă dezvăluirile Cetățeanul.net, o publicăm integral, pentru o corectă informare a opiniei publice. Așteptăm ca Gabriela Firea să facă dovada bunei sale credințe și să anunțe măsuri cu privire la conducerea executivă a Administrației „Lacuri și Parcuri” București (ALPAB), iinstituție cu un buget de, repetăm, 139 milioane de lei. Dacă Gabriela Firea alege să-l mențină în funcție pe Andrei Aurel Popa (altfel nevinovat până la trimiterea în judecată și condamnarea definitivă, de către o instanță judecătorească – n.r.!), așteptăm ca primarul general să motiveze decizia de a menține într-o astfel de funcție, chiar și (sau, mai ales) detașat, pe o persoană cercetată pentru delapidare de fonduri europene!

Citește, mai jos, ordonanța procurorilor!

 

Andrei PopaAndrei PopaAndrei PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei Aurelian PopaAndrei PopaAndrei PopaAndrei PopaAndrei Popa

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.