Doi „grei” din PMP, reținuți de procurori după ce ar fi fost înregistrați de primarul Radu Mihaiu

Radu Mihaiu
Consilierul general Marian Militaru, dat pe mâna Parchetului de primarul USR Radu Mihaiu

Disputele politice se mută din nou la Parchet. Doi șefi ai Partidului Mișcarea Populară au fost săltați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pentru trafic de influență în formă continuată, după ce au fost înregistrați în biroul primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Consilierul general al Capitalei Marian Cătălin Militaru, președinte al PMP Sector 2 și vicepreședinte pe Capitală și consilierul local al Sectorului 2 Constantin Cătălin Șerpescu ar fi fost înregistrați, împreună și separat, chiar de către primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, ne-au spus surse din Primăria Sectorului 2.

Aceștia i-ar fi propus în schimb lui Mihaiu, printre altele, să îl primească la o discuție pe afaceristul Corin Romanescu, patronul Sectorului 2, aflat în conflict deschis cu Primăria după extinderea ilegală pe spațiul verde, fără autorizație, pentru trei sferturi din imobilul restaurantului President, după cum dezvăluia în 2020 Anchete Online. Contactat de reporterii Cetățeanul, primarul Radu Mihaiu a refuzat să comenteze speța. „Nu vreau să comentez, vorbim peste o lună”, a declarat, pentru Cetățeanul, edilul sectorului 2.

Corin Romanescu și consilierii Marian Militaru și Cătălin Șerpescu au fost citați luni, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde procurorul Valina Călărașu a dispus pentru cei trei măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia vor fi aduși în fața judecătorului care va decide dacă va emite pe numele lor mandate de arestare preventivă, pe 30 de zile.

Surse apropiate Parchetului ne-au spus că vicepreședintele PMP Marian Cătălin Militaru este cercdetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în formă coontinuată.

În 2015, Poliția locală a sectorului 2 a organizat o megapetrecere chiar la Presidentul lui Romanescu!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here