Dovezi care „îngroapă” conducerea Administrației Cimitirelor. Ce spune Gabriela Firea?

Iana
Respectarea legilor pare a fi fost înmormântată la Administrația Cimitirelor București

Cetățeanul.net a intrat în posesia dovezilor care să atragă atenția asupra gravelor incompatibilități și conflicte de interese de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU)! Citiți în continuare despre situația de-a dreptul halucinantă ținută sub tăcere la Administrația subordonată Consiliului General al Municipiului București. 

Administratorul a două firme de servicii funerare care prestează lucrări în cimitirele bucureștene, Pavel Mihai, este angajat, pe 29 iunie 2016, chiar la ACCU (Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane). El iese din firme, dar continuă să le reprezinte în relația cu ACCU, acolo unde este angajat! Două săptămâni mai târziu, directorul ACCU, Emil Iana, detașează o juristă tot de la una dintre firmele controlată de Pavel.

După numai o lună, Aurelia Podgordetekii, angajata SC Holban Prod (firma lui Pavel) dă aviz de legalitate din partea Administrației Cimitirelor (unde era detașată), pentru lucrări executate chiar de angajatorul său! Directorul Emil Iana nu a sesizat (oare?) conflictul de interese și a semnat alături de juristă! Ce spuneți, doamnă Firea?

„Orbul găinilor” în conducerea ACCU

Pe 29 iunie 2016, directorul Emil Iana a aprobat angajarea în conducerea ACCU a lui Pavel Mihai, administratorul, până atunci,  a două firme care fac afaceri în cimitirele din București – Holban Prod și Thanatos Imperial SRL.

Înainte de a fi angajat în ACCU, Pavel Mihai, și-a cesionat acțiunile și a ieșit din cele două firme, Holban prod și Thanatos.

Citește și UPDATE Documente! Mafia Cimitirelor infiltrează din nou administrația publică. Incompatibilități, falsuri și conflicte de interese. Ce spune Administrația

Cimitirelor
Pavel Mihai, angajatul Administrației Cimitirelor, conduce în continuare cele două firme de servicii funerare din care, oficial, a ieșit. Pe 29 iunie, el a depus cereri în numele acestora, cereri pe care le-a semnat ca administrator! Mai mult, a folosit și ștampilele firmelor cu care nu mai avea nicio legătură!

Cetățeanul.net a intrat însă în posesia unor documente care probează că Pavel Mihai a continuat să controleze cele două firme. Astfel, pe 29 iunie, ziua în care a fost angajat în ACCU, Pavel Mihai a depus și două cereri de abilitare pentru lucrări în cimitirele bucureștene a fostelor sale firme, Holban Prod și Thanatos Imperial. El a semnat cererile, în documentele pe care le puteți consulta alăturat, în calitate de administrator al celor două firme, deși oficial nu mai avea nicio legătură cu acestea – cesionase acțiunile și renunțase la calitatea de administrator! Din câte avem cunoștință, directorul Emil Iana nu ar fi luat, încă, nici o măsură!

Conflict de interese flagrant

Două săptămâni mai târziu, ACCU a solicitat firmei Holban Prod să-i detașeze o juristă, pe doamna Aurelia Podgordetekii, lucru care s-a și întâmplat, pe 14 iulie 2016! Cetățeanul.net a întrebat care au fost motivele pentru detașarea acesteia la ACCU, tocmai de la SC Holban Prod, firmă care efectuează lucrări funerare în cimitirele bucureștene.

Am avertizat atunci că s-ar putea ajunge că Aurelia Podgordetekii ar putea ajunge să avizeze chiar lucrări sau contracte ale firmei unde este angajată, Holban Prod, și care a «detașat-o» la ACCU! Ei bine, a și făcut-o!

Cimitirelor
Potgordetekii a avizat, ca jurist detașat la ACCU, o lucrare a firmei unde este angajată. Directorul Emil Iana a semnat alături de Podgortekii.

Cetățeanul.net a intrat în posesia copiei unui document care probează că Aurelia Podgordetekii chiar a dat avize de legalitate în favoarea firmei la care este angajată! Cetățeanul.net cere Agenției Naționale de Integritate (ANI) să cerceteze dacă avem de-a face cu un conflict de interese. Totodată îi cerem primarului general, Gabriela Firea, să ia măsurile necesare pentru reinstituirea normalității și a legalității la Admininistrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here