Directorul adjunct al DGASPC Galați a demisionat după ce a declarat că fata plină de sânge a avut „un act sexual consimțit”

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Ciprian Groza, directorul adjunct al DGASPC Galați, și-a dat demisia după declarațiile pe care le-a făcut în cazul fetei de 14 ani, aflată în grija statului, care a fost găsită pe stradă, plină de sânge și în stare de șoc.

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat că i-a cerut directorului adjunct al DGASPC să-și dea demisia de urgență, după declarațiile revoltătoare făcute despre fetița de 14 ani. Ciprian Groza a vorbit despre acest caz spunând că a fost o „întâmplare nefericită” și că a avut „un act sexual consimțit”.

„Pentru declarația revoltătoare care aparține directorului adjunct, i-am cerut demisia de urgență. Demisia a și venit, o am aici. Este o declarație inacceptabilă, ne voi accepta niciodată asemenea declarații, mai ales că este vorba despre o instituție care are grijă de copii. Luni am dispus o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la Direcția pentru Protecția Copilului și dacă se fac vinovate și alte persoane voi lua măsuri. După ce voi avea rezultatul anchetei, nu voi ezita să iau măsuri, indiferent de cine va fi găsit vinovat”, a declarat presei, președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Raportul anchetei va fi gata la începutul săptămânii viiitoare, iar în funcție de rezultate este posibil să fie și alți angajați ai DGASPC Galați sancționați.

LĂSAȚI UN MESAJ

*