Diana Șoșoacă, promisiune pentru CTP: O să-l șoșochez până când n-o să mai vorbească

Diana Șoșoacă

După ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a crititicat-o extrem de dur pe Diana Șoșoacă, spunând că „îl șoșocheză” (joc de cuvinte cu numele acesteia), avocata i-a dat replica dură în direct la Cetățeanul.

Invitată la interviurile Adrianei Bahmuțeanu pentru ziarul Cetățeanul, proaspăta senatoare AUR Diana Șoșoacă i-a făcut o promisiune șocantă, am putea spune, lui Cristian Tudor Popescu.

„A inventat și el un cuvânt. Bine că îl șoșocheaz, că el ne-a șoșocat pe noi din totdeauna. Însfârșit, își primește pedeapsa, mă bucur din suflet. Dar nu l-am șoșocat destul. O să-l șoșochez până când n-o să mai vorbească. Deci, să se aștepte, o să vadă. O să-l șoșochez cu ce nu o să-l șoșocheze alții”, a primis senatoarea AUR. 

Diana Șoșoacă

Provocată la discuție de Adriana Bahmuțeanul, avocata l-a făcut praf pe CTP.

„Dar cine este Cristian Tudor Popescu? Jurnalist? Jurnalist poate să fie doar Ion Cristoiu. Să fim serioși! Un jurnalist care scoate astfel de elucubrații nu poate fi considerat jurnalist. Din păcate, unii îmbătrânesc urât”, a spus Șoșoacă.

Adriana Bahmuțenu i-a reamintit senatoarei că CTP a comparat-o cu Vadim Tudor.

„Mă onorează”, a fost replica Dianei Iovanovici Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI Adevăruri scandaloase – Conflictele de interese ale primarului Nicușor Dan

CTP: „Asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut”

Cristian Tudor Popescu s-a declarat „șoșocat” de Diana Șoșoacă, una dintre viitoarele parlamentare ale AUR, despre care spune că este o „caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”.

„Vă pot comunica un verb – a fi, nu șocat, a fi șoșocat! Dacă doamna Gabriela Firea reușea să mă calce pe nervi, să mă scoată din fire, doamna aceasta mă șoșochează. În sensul că mă lasă fără replică. Asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut. Poate niciodată. Este campioană doamna din punctul acesta de vedere. Este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Am făcut un experiment pe Facebook și în Republica, am dat două fișiere audio – unul cu Vadim Tudor urlând „escroaca, șomâldoaca, pitică nenorocită” și am pus alături și discursul acestei doamne despre „bestiile dracului, nenorociților” și așa mai departe, nu mai spun cuvintele. Doamna apare perfect ca o caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus la Digi 24 Cristian Tudor Popescu. 

CITEȘTE ȘI Adevăruri scandaloase – Nicușor Dan, și primar și judecător!

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. Mediocrii sunt uşor de identificat: ei nu admiră, nu aprobă, nu încurajează, ci doar neagă, refuză şi contestă!
    Octav Bibere
    Sărbători petrecute în linişte şi pace!

  2. CTP are problemuțe serioase. S-a improvizat, inclusiv eminescolog, făcând afirmații șocante, la DiGi24, unde a debitat aberații de un antiromânism extrem (gen Lucian Boia, alt sorosisto-băsisto-useristo-plusisto-iohannist ce s-a compromis profesional li uman). A făcut nefăcuta de Ziua culturii românești. Mizeria este postată pe YOUTUBE. Este ateu feroce și cu nivel cultural precar. Sunt două handicapuri enorme amplificate de o malignitate insuportabilă și de o enormă supradimensionare a ego-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here