Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a ajuns reclamă la medicamente!

bacalbașa

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a rezolvat tot ce era de rezolvat pentru gălățenii pe care îi reprezintă în Parlament și pentru că nu poate sta degeaba s-a apucat și de făcut ceva bani. A început să facă publicitate la medicamente, în sensul că încearcă să îi convingă pe românii bolnavi să își cumpere un medicament cu o reducere de la 270 la 150 lei și se vând „pachete”, de 150, de 300 și 450 lei.

Pentru astfel de reclame se încasează sume consistente și n-avem motive să credem că Nicolae Bacalbașa face excepție.

Bacalbașa are 74 de ani și spune că are mintea și corpul tânăr!

Pe internet a apărut o alertă, ceva de genul „breaking news” în format autohton,  „Stiri Urgente”, care ne transmite o știre colosală editată cu majuscule:

„VÂRSTA – NU ESTE UN OSTACOL PENTRU A AVEA O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ! DR. NICOLAE BACALBAȘA A ÎMPĂRTĂȘIT SECRETUL LONGEVITĂȚII ȘI A SĂNĂTĂȚII EXCELENTE”.

De fapt ăsta a fost doar titlul. Din textul știrii aflăm că Bacalbașa a ajuns la 74 de ani pentru că ia un medicament care l-ar putea face să trăiască până la 120 de ani:

„Cunoscutul doctor Român, Nicolae Bacalbașa, care are în prezent 74 de ani, spune că are mintea și corpul tânăr datorită acestui secret legat de sănătate. Dr. Nicolae Bacalbașa spune că secretul longevității sunt vasele sanguine. Dacă acestea sunt curate și sănătoase, poți trăi până la 120 de ani și chiar mai mult și să te simți complet sănătos”.

Urmează un interviu: „Reporterul nostru a reușit să-i ia un interviu Dr. Nicolae Bacalbașa, care a explicat metoda sa de curățare a vaselor sanguine ce prelungește viața”, ni se spune pe site-ul medicamentului promovat de deputatul PSD.

Pentru cititorii care sunt fanii deputatului Bacalbașa redăm primul schimb de replici din acest interviu:

„Reporter: Vă rog să ne povestiți secretul Dvs. de curățare a vaselor sanguine.

Bacalbașa: Până nu demult, procesul purificării vaselor sanguine îmi lua câteva luni. Colectam plante medicinale, le căutam la piață sau le comandam de pe Internet și preparam infuzie din ele. Acum nu mai e nevoie să mă ocup cu aceasta, deoarece colegii mei de la Institutul de Boli Cardiovasculare au creat un remediu bun și ieftin pentru curățarea vaselor (aici Bacalbașa pronunță numele medicamentului, dar noi nu o să-l publicăm ca să facem reclamă la reclama lui Bacalbașa – n red). De fapt, acest produs normalizează tensiunea arterială și tratează hipertensiunea, datorită purificării vaselor. Prin urmare, este excelent pentru scopul nostru”.

Ce chilipir: reducere de la 270 lei la 150 lei! Dar se vând numai „pachete” de la 150 lei la 450 lei

Cu siguranță ați înțeles despre ce e vorba. E promovat un medicament care reglează tensiunea arterială și reduce riscurile de accidente vasculare și atacuri de cord. Un astfel de medicament le este necesar în primul rând vârstnicilor, pensionarilor.

Întrebarea esențială este de ce e nevoie să facă Bacalbașa publicitate, pentru că dacă e bun, medicamentul va fi recomandat de medici și va fi cumpărat de cei cu probleme cardiace.

E nevoie de publicitatea lui Bacalbașa, pentru că la mijloc este și o strategie comercială. Medicamentul e mai scump decât cele recomandate uzual de medicul specialist, așa că e mai bine ca pacientul să îl cumpere singur, de capul lui.

Ni se spune că este o ofertă, că la acest moment este o reducere colosală, de aproape 50%, de la 270 la 150 lei. Un argument forte pentru un pensionar. Însă medicamentul respectiv este vândut pe pachete de tratamente, de la minimum 150 lei, la 300 de lei și 450 lei.

Nu-i un medicament din care să cumperi un blister sau două, ca să vezi care-s efectele. E promoție, cumperi la juma de preț, scoți banul și iei „pachetul”.

Dar cu 150 lei, cât costă pachetul cel mai ieftin, un pacient la vârsta pensiei își poate cumpăra pe rețetă compensată un întreg tratament pentru normalizarea tensiunii arteriale, nu doar un singur medicament.

Bacalbașa, aluzii naziste la Iohannis

În postura de deputat PSD, doctorul Nicolae Bacalbașa s-a remarcat numai prin derapaje. Nu mai departe de luna trecută, Bacalbașa a sărit calul, declarând la o televiziune locală că președintele Klaus Iohannis este „un provocator profesional din afara României”, MCV  e „o golănie ordinară”, iar UE – „stăpânii noștri care ne călăresc”.

Vineri, 8 februarie, deputatul Bacalbașa a fost invitatul emisiunii „Orașul meu”, difuzate de TV Galați, televiziunea PSD Galați. În deschidere, Nicolae Bacalbașa a lansat un atac dur la adresa Uniunii Europene. În viziunea sa,  Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul sitațiilor umilitoare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here