Cutremurător! Declarații măsluite, atribuite handbalistei care a murit în accidentul de parașutism de la Clinceni. Procurorii extind ancheta

Surse apropiate anchetei în cazul tragicului deces al handbalistei Andreea Nica în accidentul de parașutism de la Clinceni ne-au declarat că ancheta a luat întorsături spectaculoase. Firma care organizează salturile, TNT Brothers ar fi prezentat procurorilor o declarație falsă, prin care aceasta și-ar fi asumat „toată răspunderea” în cazul unui accident.

Clinceni
Ancheta accidentului de parașutism este departe de a se fi încheiat

Cetățeanul.net a descoperit și alte amănunte spectaculoase, care denotă grave neglijențe din partea autorităților aeronautice civile.

Familia vrea expertiză grafologică

Firma TNT Brothers a depus la dosarul cauzei o declarație prin care victima Andreea Nica și-ar fi asumat întreaga răspundere pentru orice accident, ne-au spus surse judiciare. Declarația, care ar fi fost completată și semnată olograf de către fosta handbalistă, ar fi însă falsă, ne-a declarat, în exclusivitate, fostul logodnic al fetei, Cătălin Păduraru. El ne-a spus că a văzut documentul și că i-a spus deja procurorului că, declarația este scrisă și semnată de o persoană străină, nu de fosta sa logodnică! „Am fost surprins când domul procuror mi-a prezentat o declarație care ar fi fost completată și semnată de Andreea! Era o declarație-tip, de două file, pe primul sfert era completată, de mână, cu datele ei personale, apoi urma semnătura, pe a doua pagină. Nu am recunoscut nici scrisul, nici semnătura, nu erau ale Andreei”.

Clinceni
Logodnicul handbalistei Andreea Nica (foto) spune că scrisul de pe declarația depusă la Parchet nu-i aparține acesteia

Reprezentanții familiei handbalistei decedate în urma accidentului au spus că vor cere o expertiză grafologică pentru a proba că declarația a fost scrisă și semnată în fals. Ei spun că intenția celor care au întocmit falsul este cu atât mai gravă cu cât handbalista „ar fi scris”, în declarație, că nici familia, nici urmașii ei nu au dreptul la nicio pretenție asupra firmei de parașutism, în cazul unuio accident! Sursele noastre spun că astfel de clauze sunt nule de drept și că nu vor fi luate în considerare, dar că acuzația de fals este foarte gravă și va fi verificată cu toată seriozitatea.

„Nu a avut când să o semneze”

Cătălin Păduraru spune că logodnica sa nici nu ar fi avut când să completeze și să semneze declarația. „Am ajuns la aerodrom dimineața, în ultima clipă, la puțin timp după ora 8,00, în mare grabă. Se auzea deja în boxe, repetat insistent, numele Andreei, era ultima care trebuia să urce. Am mers la vestiare, s-a schimbat, apoi a alergar la hangar, să îi pună casca, hamul, au echipat-o. A urcat în avion și au decolat. Nu am văzut-o scriind sau semnând nimic. Apoi, la înălțime, au aruncat o parașută mică din avion. Nu știu de ce au făcut-o, poate nu ajunseseră în poziția corectă de lansare, sau poate din alte cauze, strict tehnice. După care a urmat nenorocirea, saltul, zborul, groaza, confuzia, prăbușirea…”, ne-a mai spus Cătălin Păduraru, după audierea care a avut loc la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Clinceni
Situația de la aerodromul Clinceni a scăpat de sub controlul autorităților!

Cercetând împrejurările cauzei Cetățeanul.net a descoperit și alte amănunte spectaculoase, care denotă grave neglijențe din partea autorităților aeronautice civile. Citiți joi, 24 martie, detalii incredibile ale ilegalităților care se comit în domeniul aviației civile românești!

Filmul accidentului

Accidentul de paraşutism a avut loc în dimineața zilei de duminică, 18 octombrie 2015, după ce instructorul Adrian Constandache a sărit în tandem cu Andreea Nica, iar la scurt timp au fost urmați de Dan Floroiu. Acesta din urmă ar fi avut probleme , s-a apropiat prea repede de paraşuta cu care au sărit ceilalţi doi şi, în urma impactului, ar fi căzut toţi de la aproximativ 70 de metri înălţime.

Dan Floroiu a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la locul accidentului. Andreea Nica a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a decedat câteva ore mai târziu, duminică după-amiază. Instructorul de paraşutism Adrian Constandache, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, a supraviețuit accidentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.