SURSE Se pregătesc noi „transferuri” de la PSD la Pro România, partidul lui Ponta. Nume grele se vehiculează

Rareș bogdan
„Victor Ponta mai are de dat răspunsuri și să demonstreze că s-a schimbat”

Surse din cadrul Partidului Social Democrat (PSD) ne-au informat că liderii partidului se tem de un nou val de plecări către Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

În interiorul PSD se vehiculează nume grele din Constanța, care ar putea părăsi partidul.

Primarul Constanței și fostul ministru al transporturilor la Pro România?

Pro România
Decebal Făgădău

Pe lista plecărilor s-ar putea înscrie în viitor, primarul Constanței, Decebal Făgădău, care nu s-a afla în relații tocmai bune cu președintele partidului Liviu Dragnea. Recent, primarul Constanței a fost primul care a denunțat intoxicarea PSD la adresa Simonei Halep.

Celălalt nume greu din Constanța care ar putea părăsi barca PSD este cel al lui Felix Stroe, nimeni altul decât șeful PSD Constanța. Fostul ministru al transporturilor este urmărit de „răzbunarea” liderului PSD, după ce i-a luat fățiș partea lui Mihai Tudose în scandalul care a dus la demisia ultimului premier.

Pro România
Felix Stroe

Sursele noastre spun că lui Felix Stroe nu i se va mai reînnoi mandatul la colosul RAJA Constanța. Dacăse va întâmpla acest lucru, Stroe devine și el un candidat pentru transferul la Pro România, împreună cu întreaga sa echipă. Felix Stroe a denunțat, la rândul lui campania murdară împotriva Simonei Halep.

Vom reveni cu noi detalii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here