Datornicii din Sectorul 3, promovați la cârma firmelor de spații verzi și borduri

Nedelia
Datornicii se ajută între ei

Nedelia Nicolae, administratorul firmei Prod-Veg-Am Terra SRL, acuzată ca fiind unul dintre cei mai mari datornici la bugetul sectorului 3, a fost numit în consiliul de administrație al celei mai „bănoase” firme a primăriei, SC Spații verzi SRL.

Colaborarea a devenit posibilă după ce Nedelea a trecut de le PNL la PSD

Ai datorii la bugetul de stat  Dacă da, atunci ești bun să faci parte din conducerea SC Investiții Spatii verzi S3 SRL din subordinea Consiliului Local sectorul 3.
Perste 200.000 de euro este datoria pe care firma SC PROD-VEG-AM-TERRA SRL, condusă de Nedelia Nicolae, director general, o are față de bugetul sectorului 3 – susțin reprezentanții Primăriei, ca urmare a Contractului de Asociere pentru exploatarea Complexului agroalimentar „Piața Titan” din sectorul 3.

NedeliaDeși procesul prin care Primăria Sectorul 3 cere executarea firmei lui Nedelia se află încă pe rolul instanțelor, acesta din urmă a fost numit, cu binecuvântarea primarului Robert Negoiță, în structurile de conducere a două societăți ale Primăriei, după ce Nedelia Nicolae, fost membru în biroul permanent PNL sector 3, a trecut în barca PSD.
SC Investitii Spatii verzi S3 SRL se ocupă cu pavele, borduri, udat iarba prin sector, lucrări de milioane și milioane de euro cu încredințare directă.

Robert Negoiță este, potrivit ANAF, cel mai mare datornic din România. Vom reveni cu detalii!

Citește și Top 300 datornici! Românii care au cele mai mari datorii la stat

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here