Daniel Băluță trimite în șomaj 100 de salariați! Ce vrea primarul Sectorului 4 de la Gabriela Firea

Băluță
Daniel Băluță vrea să intre în grațiile Gabrielei Firea Pandele
Băluță
Daniel Băluță e disperat să intre în grațiile Gabrielei Firea Pandele

În timp ce la sectorul 4 nu mai știe stânga ce face dreapta, Daniel Băluță, primarul interimar de la Sectorul 4 își caută, prin „vecinii” din județul Ilfov,  prietenii care să-i facă lobby la PSD pentru a fi desemnat candidatul social-democraților la alegerile locale.

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, propune luni, 29 februarie, trimiterea în șomaj a celor circa 100 de angajați ai Direcției de Administrare Parcuri și Zone de Agrement, pe care vrea să o desființeze. Mai mulți dintre consilierii locali ai sectorului au dezvăluit, pentru Cetățeanul.net că nu mai înțeleg nimic din „strategia” lui Băluță, urmașul lui Piedone la conducerea Sectorului 4 – care înaintează Consiliului local hotărâri contradictorii, de la o lună la alta.

Băluță, primarul „viță-vercea”

22 decembrie 2015 – Daniel Băluță semnează expunereade motive pentru o hotărâre de prelungire a împuternicirii  Direcției de Administrare Parcuri și Zone de Agrement „să îndeplinească atribuțiile de întreținere și curățenie a spațiilor verzi” din sectorul4. După mai puțin de două luni, pe 1 5 februarie 2016, același Daniel Băluță i-a determinat pe consilierii locali să voteze abrogarea hotărârii din 22 decembrie, pe care tot el le-o ceruse să voteze. Astăzi, același primar vrea să desființeze Direcția, consecința imediată fiind trimiterea în șomaj, cel mai probabil, a celor o sută de angajați ai Direcției, ne-au spus surse din Consiliul local. „Aproape că am renunțat să mai înțelegem logica unora dintre hotărârile lui Băluță! Nu înțelegem graba primarului de a-și revoca propriile hotărâri și nici substratul pe care îl au acestea”, ne-au spus sursele.

Lobby la Gabriela Firea

Băluță
Consilierul Puiu Florian l-ar fi însoțit pe Băluță la vizita din Ilfov, spun apropiații primarului

Inconsecvența lui Băluță ar putea avea drept cauză, spun apropiații săi, stresului pe care primarul îl are că PSD ar putea desemna un alt candidat la alegerile pentru Primăria sectorului 4. Conștient că nu se află în grațiile președintelui PSD Liviu Dragnea, Daniel Băluță l-a vizitat, de curând, pe primarul unei localități din Ilfov, căruia i-ar fi cerut să-i facă lobby pe lângă Gabriela Firea pentru a-i susține candidatura din partea PSD. Sursele noastre nu ne-au putut spune care a fost rezultatul demersurilor pe lângă „blonda de la PSD”, dar ne-au confirmat că Băluță a fost susținut în demersul său la primarul ilfovean de consilierul Puiu Florian, descris în presă drept un apropiat al clanurilor interlope din Sectorul 4.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here